"
Du er her: Forside > Oslo Axess - Unoterte - Warrants - Derivater > PUC
PUC
DDD68
26.05.2000 21:46
#155

Endre
Var på generalforsamlingen til PickUpCat i dag. Dersom noen ønsker noe info derfra så kan de evt. savre på innlegget så skal jeg prøve å gjengi det som kom frem av info.

God helg!

DDD68

Petty
28.05.2000 21:06
#41

Endre
Jeg lurte på hvordan det ligger an med hensyn til kontrakter?

Jeg vet de har jobbet en del med å rydde opp etter Avidsland og fått noen patenter men også sendt ny søknad i Norge.

Hadde de noen briefing til de tilstedeværende om mulighet til kontrakter og evt. hvor sannsynlig det er?

DDD68
29.05.2000 01:30
#159

Endre
De snakket om 2 mulige kontrakter som det jobbes "intenst" med for å sitere Rolf Amlé. Den ene gjenstår det kun en "technical audit" igjen. Denne skulle påbegynnes i første halvdel av Juni og tar ca. 2 uker å gjennomføre. M.a.o., reder er på plass, finansiering er på plass og verftet er på plass.

Den andre evt. kontrakten er noe lenger unna. Her er reder og finansiering på plass, men det er to verft som konkurerer om byggekontrakten. Og så vil ny "technical audit" gjenstå.

Amlé og Frisk ville ikke røpe noe informasjon om hvilke rederier det er snakk om. Det eneste som var klart er at det ikke er noen norske rederier da ingen i norge ønsker å forbindes med PickUpCat... forståelig nok...

Vedr. "technical audit": dette gjennomføres av en eller annen garanti institutt á la gamle GIEK(?) - Garantiinstituttet for eskportkreditt. Jeg skjønte ikke mye av dette desverre. Du kan evt. ringe Frisk og få en bedre forklaring på dette.

Det vil ikke bli gitt noe mer informasjon om kontrakter før evt. noe blir signert. Jeg fikk inntrykk av at Amlé ønsker å legge mest mulig lokk på kontraktsinfo og prøve å informere alle aksjonærene samtidig. Altså slikt det gjøres av børsnoterte selskaper. Ingen lekkasjer til pressen eller meglerstand.

Mitt inntrykk er at Amlé og Frisk er forsiktige optimister. Ellers hadde de ikke stått på som de gjør.

Selskapet har ikke driftsmidler lenger enn til oktober. Det viser seg at Birger Nilsen ikke ryddet opp godt nok. Av de 10,5 mill som kom inn etter siste emisjon gikk 3,5 til å dekke kravet fra DnB. Og det skulle tilsi at det var 7 mill disp. Men den gang ei. Det dukket opp flere krav på tilsammen ytterligere 4 mill. slik at selskapet satt igjen med 3 mill av de opprinnelige 10,5. Hadde dette kommet frem i forkant av emisjonen tviler jeg på at denne hadde blitt gjennomført.

Birger Nilsen har trukket seg fra styret, og godt er det med henblikk til lørdagens artikkel i DN om Guestnet Europe og hans rolle(r) i den fadesen. Dårlig håndverk der også... Thomas Øye var og er innvolvert i den saken. Tror han sitter i PUC styret, men er usikker. Dersom det stemmer så tegner det ikke godt for øvrige aksjonærer... Legg merke til at bostyrer i Guestnet Europe har sendt saken videre til Økokrim. Så får vi se om de klarer å få ut finger'n denne gangen...

Om det er lys i enden av tunnelen??? Det får tiden vise...

[This message has been edited by DDD68 (edited 29-05-2000).]
Stocktalk.no eies av MarketMind AS
Adresse: Thunesvei 2, 0274 Oslo Tlf: 21 07 50 08 Email: st [at] stocktalk.no Orgnr: 979 175 027 MVA
Kontakt oss | Hjelp | Regler | Sett som startside | Legg til favoritter © 2008 Vestover AS