"
Du er her: Forside > Oslo Axess - Unoterte - Warrants - Derivater > Computer Cleaning Tech
Computer Cleaning Tech
Global
20.07.2000 15:20
#1

Endre
MINI ANALYSE AV COMPUTER CLEANING TECH AS.


Jeg har over lengre tid observert selskapet CCTI, og har av den grunn laget en uavhengig mini- analyse av selskapet.


Hvert år utføres ca.250 millioner VISA-transaksjoner bare i Norge. Rundt regnet en tredjedel av slike transaksjoner er mer eller mindre mislykket, ifølge tall fra Europay Norge. Med mislykket menes at kortselskapet mottar ufullstendig informasjon om transaksjonen, slik at det må utføres manuellt etterarbeid som koster penger. I tillegg regnes også transaksjoner der man p.g.a. lesefeil ikke får gjort opp for seg. Det sistnevnte går direkte på servicen den respektive detaljist har overfor sine kunder og det er derfor et "must" for alle brukersteder å ha daglig vedlikehold på sitt materiell for at betaling med kort skal fungere på en tilfredstillende måte.

Computer Cleaning Technology International AS (CCTI) har utviklet og selger enkle innretninger som renser betalingskort og terminaler, nærmest alene i markedet. Produktene er patentert under navnet Smartclean.
CCTI har inngått samarbeidsavtaler med VISA og Europay om markedsføring.

CCTI er AAA - rated i Dun & Bradstreet. Selskapet har tre heleide datterselskap henholdsvis i Norge, FInland og Danmark.

Selskapet gjennomførte nylig en fusjon med Multi Media Communications AS(MMC). Fusjonen ble sluttført på den ekstraordinære generalforsamlingen 24-05-00
Det nye selskapet skal utvikles til å bli ledende innen rekvisita,betalingsterminaler og renseteknologi til det europeiske markedet.


CCTI har en strategisk allianse med VISA som gir selskapet tilgang til VISAs brukersteder.
MMC har på sin side en tilsvarende avtale med Telenor.
MMCs avtale med Telenor innebærer rett til å levere serviceutstyr til alle deres kunder med betalingsterminaler. I Norge gir avtalen tilgang til 45.000 brukersteder.
Det nye selskapet arbeider allerede med nye konstellasjoner, og er i diskusjon med andre internasjonale aktører om den videre akspansjon inn i nye markeder.
CCTI har fram til idag hatt en kraftig vekst innefor tradisjonelle handelsløsninger. MMC har på sin side en sterk kompetanse på e-commerce-løsninger.

Selskapet har fått inn en rekke nye, store og strategiske investorer. Blandt disse kan nevnes Rishi R. Sethia som idag står for 80% av blekkproduksjonen til trykking av pengeseddler verden over.

Frank Sweigers er en annen tung utenlandsk investor. Frank Sweigers er bl.a.en av hoved- aksjonærene av Intellect Ltd. som er Australia og Asias største produsent av elektroniske betalingsterminaler / systemer. Selskapet innehar kontrakter med 1,2 millioner brukersteder som mest sannsynlig vil bli integrert i CCTIs kundeportefølje. Noe som vil bety enorm inntektsvekst for CCTI AS.Hvert brukersted har behov for mareriell for ca.2.000,-årlig. Dette vil gi en enorm tilvekst til selskapet.

Det er også kommet fram at store avtaler henholdsvis i England og Belgia er på trappene til å bli undertegnet, hvorav de viktigste avtalene ville være i havn i løpet av senhøsten 2000. Børsnotering er også på planene samt vider ekspansjon i Europa.
Selskapet har god likviditet og driften gir sunn og god fortjeneste.

CCTI innehar også 100.000 aksjer i Jumpguide AS , en internettportal som nylig har gjennomført en vellykket emisjon på kurs 163/- (marketcap på ca. 170 Millioner).
Jumpguide har planer om en notering på London Stock Exchange i første halvdel av 2001 i samarbeid med et engelsk meglerhus. Ledelsen er meget hemmelighetsfulle, men røper at ambisjonene ligger i første rekke på å tjene penger og nevner Euroseek som en mulig målestokk på spørsmål om selskapets verdi. Euroseek skal noteres i Stockholm i løpet av høsten med en marketcap på 16 Milliarder.
Med disse ambisjoner vil CCTIs egenkapital bare her langt overstige markedsprisen.
Min konklusjon er at dette er en meget gunstig aksje og det gjenspeiler seg på at det kun ligger et fåtall aksjer ute for salg.
Tunge investorer sitter og venter på riktig timing, så løp å kjøp.

PRK
25.07.2000 23:38
#103

Endre
Jeg har lagt merke til dette firmaet gjennom flere artikler i bl.a. finansavisen. Dette var en meget bra minianalyse som ga en bra oversikt. Megleren min sa det er mye prat om firmaet og at det går en del rykter om at det skjer mye spennende om dagen. Han nevnte også at det var en aksje som kunne komme til å gå hvis det de får den omsetningen som du referer til. Du snakker her om aksje som vil 30 gange sin omsetning til over 3 milliarder. Det vil si at firmaet vil bli rimelig stort "over natten". Kanskje jeg burde løpe å kjøper litt jeg også !
GR
01.08.2000 00:50
#71

Endre
Re: Global

Har du noen regnskaps- og balansetall fra 1999, evt. 1 kvartal og 2 kvartal 2000?
Budsjett for år 2000?
Selskapets markedsverdi etter fusjon?

Takk

Mvh

Fianansmannen GR
Stocktalk.no eies av MarketMind AS
Adresse: Thunesvei 2, 0274 Oslo Tlf: 21 07 50 08 Email: st [at] stocktalk.no Orgnr: 979 175 027 MVA
Kontakt oss | Hjelp | Regler | Sett som startside | Legg til favoritter © 2008 Vestover AS