"
Du er her: Forside > Oslo Axess - Unoterte - Warrants - Derivater > Intellinet ASA - noen som vet noe om denne????
Intellinet ASA - noen som vet noe om denne????
Maestro
27.07.2000 15:54
#86

Endre
Tidligere var det mye omtale om Intellinet og overtegnet emisjon etc. Før dette var det mye skriving (og egentlig fortsatt) om Telecomputing på ST.

Har ASP-diskusjonen i dette forum "druknet" etter at Telecomputing ble notert på hovedlisten.

sinober
27.07.2000 15:58
#445

Endre
tipper vi har INTE på ose innen et par uker, sjekk tilbake da, og aktiviteten vil ha tatt seg betraktelig opp.
Goodbuy
30.07.2000 11:24
#117

Endre
INTE skal på børs. tror det er første uka i sept.
De vil rapportere etter børsens forskrifter nå den 18 aug. Det blir spennende å se tallene. De skal visst nok være mye bedre enn budsjett.
Det er relativt få aksjonærer og de mindre sitter vel på 1k - 2k. Volumet som er rapportert fra når kursen lå i 60 er relativt små. Kanskje 20-30k eller noe slikt.

Når den kommer på børs vil fondene også kjøpe. Tipper selgerne som ligger å selger i dag forsvinner raskt og vi får en tur opp mot 60-80.
Forøvrig ga DNBm nylig ut en analyse av selskapet og de mente aksen var verd 125.
Skal prøve å lage meg en hjemmeside et eller annet sted og legge analysen der. DNBm hadde altså en sterk kjøpsanbefaling. Klarer man å få tak i aksjer på dagens kurser tror jeg det kan bli en meget hyggelig investering.

Selskapet har en aggressiv ledelse som jeg synes har fått til mye på kort tid.
Sjekk hjemmesiden www.intellinet.no

Selskapet startet opp i februar.

------------------
GB

Goodbuy
01.08.2000 11:12
#120

Endre
Sakset dette:

FutureLink steg fra 3,75 dollar til 5 dollar, tilsvarende en oppgang på formidable 33,3 prosent. FutureLink legger frem resultat for andre kvartal førstkommende torsdag.
I forrige uke publiserte investeringsbanken Bear Stearns. Bear Stearns har klokkertro på ASP-sektoren, og investeringsbanken er ekstremt positiv til Telecomputings amerikanske konkurrent, FutureLink.

ASP-selskapet Corio la frem resultat for andre kvartal igår. Omsetningen økte med hele 97 prosent fra første til andre kvartal. Resultatet for kvartalet endte på minus 29,1 millioner dollar.

Markedet var svært fonøyd med veksten samt toppledelsene uttalelser om fremtiden. Kursen var opp nesten 20% igår.

- Vi er svært fornøyd med resultatet og det vi har fått til i andre kvartal. Dette demonstrerer styrken ved vår ASP-modell og momentumet for ASP-industrien generelt, uttalte styreformann og konsernsjef George Kadifa i Corio i en kommentar til resultatet. ASP-selskapet Corio debuterte på Nasdaq-børsen fredag 21. juli.

Dette bør da være interessant for snarlig inntreden i Intellinet. Se hva slags prising dette selskapet har i forhold til TCO, og det værste av alt, de er nærmest like store i Norge og Norden.

Intellinet kommer på børs første uka i september og da kan man ikke regne med å få kjøpt denne aksjen til de lave kursene vi ser i dag.

Fortsatt ingen interesse?------------------
GB

Goodbuy
04.08.2000 09:19
#125

Endre
Cashisking

Hva vet du og mener du om Intellinet?
Se forøvrig inleggene mine over.

Se deres hjemmeside www.intellinet.no

Håper du vil svare meg.

------------------
GB

Kerberos
08.08.2000 00:41
#1

Endre
Det blir helt feil for meg å sammenligne Intellinet med en 'ren' ASP som TeleComputing.

Intellinet spriker i alle retninger.

Hva mener jeg med det?

Jo, de skal være ASP, ISP, kurssenter, utviklere av web løsninger, designere, konsulenter, selge hw, etc.

Hvordan skal en tolke dette?

Dette kan være en 'f*** anything that moves' strategi, en 'vi må ha flere bein å stå på' variant eller 'vi skal bli større enn Merk' greie . . .

Skulle likt å tatt et dypt dykk i tallene deres for å se hvor mye ASP de virkelig er pr. dato kontra en hvilken som helst annen IT butikk med den pen web side . . . .

Goodbuy
09.08.2000 08:05
#132

Endre
Vi krabber sakte men sikkert mot kvartal tallene for INT.
Tror de blir bedre enn busjettet.
INT i Danmark vokser raskt og er i dag mellom 10 og 20 ansatte.

Tror ikke vi skal forvente mye generert inntekt fra ASP ennå. Grunnen er den lange tiden Telenor bruker på å gi linjer, men flere kontrakter er på trappene.

Tittet på hjemmesidene til TCO her om dagen og det overrasket meg at iflg denne og INT sin hjemmeside så har INT flere samarbeidspartnere enn TCO. Tolk det den som vil.

Tror ikke vi vil se noen markert økning i kursen før notering. Så til den som sitter på gjerde: Det kan være lurt å possisjonere seg før resultatet.

DNBm har i sin analyse verdsatt INT til kr.125,- i dagens marked. De kan jo selvfølgelig ta feil, men at selskapet har en oppside tror jeg ivertfall. Må si jeg ikke skjønner de "pinglene" som selger på 30. Så faktisk litt lyst på det i går når selger la seg på 35.

At TCO detter i kurs bør ikke ha noen innvirkning på INT.
Tror faktisk at en del kommer til å få opp øynene INT etter hvert som tiden går. Kanskje spesiellt etter børsnoteringen i begynnelsen av september. Jeg tror også at en del vil glemme den negative omtalen selskapet fikk i våres pga et tullete aksjonærbrev fra INT sin arbeidende styreformann.

Fokus bør rettes mot hva selskapet faktisk har fått til på den korte tiden de har vært i live og det er etter min og andres mening imponerende.
Jeg tror fremtiden til INT ser lys ut og man skal ikke se bort fra at selskapet kommer med en rekke nye og lukrative kontrakter/sammarbeidsavtaler i forbindlese med børsintroen.
Da kan det bli trangt i døren for å skaffe seg INT aksjer.

Konklusjon: Raskt voksende, dynamisk ledelse, gode fremtidsutsikter, godt produktspekter, gode samarbeidsavtaler og sist men ikke minst INT tjener penger, og det er viktig i dagens marked. Har man ingen inntjening å vise til kan livet fort ta slutt og det gjelder på alle fronter.

Possisjoner deg nå så tror jeg du får med deg en god kursutvikling utover høsten.

Se forøvrig www.intellinet.no


PS! Cooler: Ja da Web ditt og Web datt på SMB ;-)
Skriv litt om selskapet i en egen topic da vel hvis du er så "horny" på dette selskapet.

------------------
GB

sinober
14.08.2000 13:15
#462

Endre
Noen kjøpte idag 4k til 34,-

pene 10% opp fra sist omsatt, papiret har jo vært ytterst illikvid, begynner nå folk å våkne?

Goodbuy
15.08.2000 07:01
#140

Endre
Hvem lettet seg for 84.500 aksjer i går til kurs 30?

Er dette positivt?

Venter spennt på om noen har noe om dette?

Goodbuy
15.08.2000 13:45
#142

Endre
Tydelig at det er ting på gang her.
Resultatet som kommer er kanskje MYE bedre enn ventet?
Det nærmer seg børsintro og det er få selgere på dagens nivåer. Dette i tillegg til at selskapet kommer med et par gode ved børsintroen vil nok føre til at kursen trekkes videre oppover mot 50 tallet.

De som vil inn bør sikkre seg aksjer nå.

johnnyk
15.08.2000 20:09
#55

Endre
Endelig!?

Ingen selgere før kr. 52!!!!
Kanskje ikke helt reellt, men det er lov å bli optimist igjen.

Tør man håpe på 100 i desember?

Goodbuy
15.08.2000 23:46
#144

Endre
Re jhonnyk

Kom deg på jobben så kan du begynne å drømme.
100 lappen er kanskje litt drøyt, men 70-80 skal man ikke se bort i fra.
De fleste spår nå at høsten vil bli bra for IT og hvis så skjer så er det selvfølgelig flott timing med børs intro nå i september.

Ser derfor frem til en trivelig høst.

Ikke mange selgere igjen i Intellinet før vi kommer opp på 50-60 tallet iflg megler.

Dette vil nok gjøre det vanskelig å få tak i aksjer etter børsintro på de kurser vi ser i dag.

hvis vi ser på prisingen av Intellinet så kan jeg ikke forstå at dette selskapet skal ha en børsverdi på kun 25% av TCO.
Intellinet er ikke i nærheten av å svi av de summene TCO gjør og jeg tror tallene som kommer torsdag vil overraske noen og en hver.

------------------
GB

Goodbuy
17.08.2000 11:50
#149

Endre
Ingen her som reflekterer over at kursen har gått 55% den siste uken?

For videre oppgang avhenger nå av hva slags tall som presenteres i morgen og hva slags positive meldinger de kan komme med før børsintroen.
Bli tallene dårligere enn budsjett vil nok kursen dette tilbake til 30 tallet, men skjer det motsatte kan vi nok se 50 tallet rimelig raskt.

Lykke til!

QTIPS
21.08.2000 14:59
#54

Endre
..og så var Intellinet tatt opp på SMB-listen !!!

Imponerende etter bare 8 mnd's reell drift. Noteringen forventes i begynnelsen av sept.

Ellers opplyser selskapet at det nå har etablert fullt operative ASP-sentraler i Norge og Sverige. Danmark skal opp og stå i løpet av 3/4 kvartal.

Antall ASP-klienter er økt til 240, med ytterligere 365 i backlog.

Antall ansatte er nå på ca 120.

Utenlandske investorer har begynt å plukke INTE-aksjer, forhåpentligvis vil det påvirke kursen videre.

Lykke til !!

rik
21.08.2000 15:08
#1210

Endre
ASP-selskapet Intellinet omsatte i årets første halvdel for 22,37 millioner kroner, mot 21,05 millioner kroner i første halvdel av 1999, opp 6,3 prosent. Resultat før skatt ble på minus 23,37 millioner kroner, mot et negativt resultat på 3,55 millioner kroner for et år siden, en forverring på grusomme 558 prosent.
Styret skriver i en melding at det forferdelige resultatet er i tråd med forventningene.

Intellinet forventer en ubetydelig økning i sin ASP-satsing i Norge i årets siste halvdel. I Sverige ferdigstilles ASP-sentralen i disse dager mens ASP-sentralen i Danmark ikke står ferdig før i slutten av september.

Klokken 10:30 omsettes Intellinet-aksjen for 40 kroner, uforandret fra fredagens sluttkurs. På dette nivået verdsettes selskapet til astronomiske 300 millioner kroner.

sinober
21.08.2000 15:25
#467

Endre
rik: ser du har tatt en tilfeldig pressemelding og klippet inn endel drit, deg om det, er du ute etter å presse kursen ned for å få billige(re) aksjer? eller sitter du short?
sinober
21.08.2000 15:33
#468

Endre
"astronomiske" 300 mill, er kun en tredel eller så av det TCO er verdt, og med TCO sin mislykkede US satsing, og Intellinet sin uttalte Norge-Europa strategi fra dag 1 i bakhodet, så bør det her være rom for en pen stigning framover.....
QTIPS
21.08.2000 15:45
#55

Endre
rik : Du klarer ikke å holde deg unna nå heller .

Å sammenligne epler og pærer er ikke spesielt imponerende. Intellinet har investert betydelige beløp i 1Halvår i å etablere ASP-sentraler i Norge og Sverige. I tillegg har de tatt goodwill-avskrivinger på 4,5 mill i forbindelse med oppkjøp av Vestfoldnett/Designpartner. Å sammenligne proformatall fra oppkjøpte selskaper med denne satsingen, levner ikke mye honnør til juniorjournalister i Jante-blekka til Hegnar. At 'rik' benytter anledningen til å stikke litt etter sin gamle 'venn' Pedersen, er vel ikke mer enn forventet.....

rik
21.08.2000 16:47
#1211

Endre
quote:
Originally posted by Goodbuy:
Intellinet handles nå hos DNB selv om den ikke står på lista enda. Kommer nok der i morgen.

Kjøper: 140,-
Selger: 150,-

Omsatt: 140,-

Dette kommer til å bli en kule, og fordi om noen ikke liker det så anbefaler jeg folk å ta en titt på verdien av selskapet kontra TeleComputing. Intellinet er priset til bare 7-8% av TC ved kurs 140,-

Tror rimelig raskt at vi får en dobbling slik markedet for ASP er i dag. Man skal vel ikke se bort i fra at ledelsen i selskapet vil holde en presentasjon for meglerhusene med det første for å få satt litt fokus, noe som kan føre til at kursen får et godt løft. Vi må huske på at det er meget få aksjonærer i selskapet i dag og de fleste av disse sitter vel langsiktig. Jeg tipper at det blir lite aksjer å få tak i før vi ser kurser opp i mot 250-300,-


Resultater tilsier ikke akkurat at selskapet er på vei mot gamle høyder..., eller?


sinober
21.08.2000 17:31
#469

Endre
quote:
Originally posted by rik:
Qtipp,Daytrader og alle i klassen deres...

TC har ansatt toppsjefer fra Edwards ol, har med sine avtaler gode muligheter for å bli verdens største ASP-leverandør...

Inelllllinet prøver å kopiere bragden...-ikke lett,ihvertfall ikke når man tenker på at grunderne har drøssevis av rettsaker på nakken pga ulojalitet og arbeidsgiver-utroskap...
Hvordan kan dere stole på slike...?
Hva får dere til å tro at dere ikke blir like rundlurt som alle de andre som hadde tillit til disse gutta...?

I tillegg har de intet ferdig produkt og ingen kunder...
Å kjøpe aksjer til 40 kr er kanskje greit,men å kjøpe til over hundre, er studenteri........og nå får du papiret med 10 kroners rabatt i forhold til rik's anbefaling.


pass deg rik, ellers så begynner jeg å lete litt i TCO topicene fra i vinter, der finnes mye interessant.... he-he

rik
21.08.2000 17:38
#1213

Endre
sinober, takk for at du kopierte inn min salgsanbefaling av Intellinet på kurs 140....
sinober
21.08.2000 18:43
#470

Endre
he-he, det var da så lite!

du kan jo selv supplere med dine kjøpsanbefalinger av TCO, hele veien nedover fra 500 til 50. INTE har klart seg rimelig mye bedre.

rik
21.08.2000 18:53
#1217

Endre
feil, anbefaler ikke...

de få jeg har anbefalt er TCM(1,40), NOF(1,60) , Camo(16) og Birdstep(20)

Ellers har jeg stort sett bare nevnt at jeg har kjøpt, og hvor deilig det er...

Som fks Visma, jeg nevte at jeg kjøpte på 45, og nevnte at jeg solgte på 55..., etter 3 dager...

Og så spurte jeg på fredag PU og Turnaround om de kjøpte JIN på 2,60...
Du ser vel hva som skjer med kursen der...

men Vinnere som jeg, må selvfølgelig tåle å høre litt dritt...fra personer som knapt har nedbetalt toalett-veska si....

postbet
21.08.2000 20:57
#62

Endre
rik :

Det er så spennende med vinnere ....


Gi deg selv en mulighet til å vinne en kasse rimelig,god rødvin (ca 125/flaske)?? Vinner velger merke.

Jeg vedder på at Intellinetaksjen har doblet seg i løpet av 6 måneder. Omsatt i dag på 37,-. Jeg er raus og setter et kursmål på 75,- børsslutt den 20 februar 2001.

Tar du utfordringen ????

sinober
22.08.2000 08:17
#471

Endre
rik, hva du "anbefaler" eller "forteller at du har kjøpt" er en artig miks, du har selvsagt en agenda når du går ut her, det sier du også selv, når du "anbefalinger" noe så er det fordi du selv vil selge, ikke sant? f.eks: hvor lenge beholdt du Birdstep etter at du "anbefalte" denne?

når det gjelder Intellinet så er du tydeligvis ikke inne, og hoster derfor opp gørr, at underskuddet har økt med 5xx prosent sammenliknet med samme periode ifjor må ses på bakgrunn av at selskapet ikke startet opp seriøst før 2.halvår -99. dette skjønnner alle som tenker seg om 1 sekund, også du.

når det gjelder nedbetaling av toalettmappa, så har du rett, min nettoformue er negativ, som for 90% av alle "nyutdannede" under 35, men jeg har heller aldri prediket annet...

rik
22.08.2000 08:24
#1221

Endre
sinober
Selvfølgelig har alt jeg kommer med en "hensikt"..., det skulle da bare mangle...

hehe

ps
Pedersen skal selge seg kraftig ned..., men kun for å tilfredstille børsen...(d. DN)

Da ryker vel nye 200.000 aksjer ut på "best"..??

sinober
22.08.2000 08:40
#472

Endre
rik, du er tidlig oppe gitt.

.....men nå driter du deg ut selv, først så skryter du av dine anbefalinger, så innrømmer du at selger selv....på egne anbefalinger. at noen av dine "anbefalinger" over tid har vist seg å slå til må således være desidert surest for deg selv, du solgte jo.....

neppe tilfeldig at det er dine gråmarkeds"anbefalinger" du trekker frem, hvordan i huleste kunne det være mulig å tape penger hvis en gikk inn i det markedet på det tidspunktet du "anbefalte" Birdstep etc.?


rik
22.08.2000 09:14
#1222

Endre
sinober
for å være helt ærlig, så kjøpte jeg birdstep på 20, og solgte på 55 etter 10 dager.... dette i des'99...

Nof kjøpte jeg på 1,60 og solgte på 2,50...

Uansett har jeg tjent 12 millioner, på 50.000 kroner, over 3 år..., og jeg er stort sett fornøyd...

Alt har sin "hensikt"...., det kan bety så mangt..., men i veldig illikvide selskaper, som fks Goodtech er det en fordel å anbefale når man vil ut....

Når jeg nevnte Jin på 2,60..., hadde jeg akkurat plukket 600.000 aksjer..., og ville derfor ikke ut akkurat der og da...

postbet
23.08.2000 09:11
#63

Endre
rik :

Tar du utfordringen eller er det bare luft (les : gørr) du kommer med ??

Goodbuy
23.08.2000 11:17
#151

Endre
Rik

Pass deg nå. Jin er på vei ned igjen, men du har selvfølgelig solgt dine 600k på kurser laaangt over 3 hvis så skulle skje?

MiMo
24.08.2000 00:28
#159

Endre
Driftsinntektene øket med 9 mill. fra første til annet kvartal.
Drf.in. 1.kv. 1,844 mill. Drf.in. 2. kv. 10,773 mill. En formidabel økning på 680%

Selv Finansavisen burde se trenden i regnskapet for Intellinet.

Intellinet har på 6 mndr. øket antall ansatte fra 8 til 122 personer, og gjort to betydelige oppkjøp av andre selskaper. Store kostnader har også gått med til etableringen av driftsentralene i Norge, Sverige og Danmark.

Topp/startinvesteringene er nå tatt ut og vil uten ytterligere oppkjøp/etableringer få en sterkt fallende trend ettersom driftssentralene blir operative fra 3. kvartal.

Alt ligger til rette for at selskapet virkelig skal være noe å satse på fremover.


QTIPS
25.08.2000 09:51
#56

Endre

Stormvekst i Intellinet ASA

IT-SELSKAPET Intellinet ASA på Kullerød legger i disse dager frem et halvårsregnskap som avspeiler en formidabel vekst det siste året, og at selskapet går med betydelig driftsmessig underskudd i samsvar med vekstfilosofien. Og egenkapitalen er det ikke noe i veien med.

Bjørn Hoelseth

Halvårsregnskap.
På overflaten kan en inntektsside på 22,4 millioner kroner og et resultat på minus 17,7 millioner se ille ut, men etter en emisjon på 70 millioner kroner i januar, et overkursfond på nær 108 millioner kroner og samlet innskutt egenkapital på 112,3 millioner kroner, er det ikke noe å si på soliditeten.
Årsaken til de store driftskostnadene skyldes igangkjøring av ASP driftssentraler i Sverige og Norge. All virksomhet i de skandinaviske land der Intellinet opererer, er i tråd med forventningene, så styret uttaler at selskapet ut fra dagens situasjon, ikke har behov for ytterligere kapital. Men så var da også overtegningen på emsisjonen i januar 12 ganger.

Oppkjøp
Første halvår 2000 har vært preget av oppkjøp og nyetablering: Vestfoldnett AS og Designpartner AS i februar, oppkjøp av S-Data AB i Sverige (Jönköping og Stockholm) i mars og etablering av Intellinet AS (Danmark) i mai måned. Resultatet er i tråd med forventningene, heter det i halvårsrapporten.
Selskapet ligger faktisk foran sin egen tidsplan, og har valgt å gjennomføre etablering av en komplett pan-skandinavisk IT-virksomhet som en "Business Service Provider" (BSP) i løpet av 2000. Det betyr en forsering på ett år. Dette innebærer blant annet at tallet på ansatte år. 30. juni lå på til sammen 103 ansatte, fordelt med 73 i Norge, 28 i Sverige og to i Danmark. Sistnevnte bemanning er imidlertid økt kraftig i det siste, idet man hadde tegnet ansettelseskontrakt med ytterligere 19 personer i Danmark som tiltrådte 1. juli. Ved utgangen av 1999 var det totalt åtte ansatte i selskapet.

Tre sentraler
I løpet av tredje kvartal i år vil selskapet ha alle sine planlagte ASP-driftssentraler i Norge (Sandefjord), Sverige (Jönköping) og Danmark (København) i virksomhet. Forretningsidéen går ut på å kunne levere kundetilpassede løsninger på to hovedfelter: Application Service Provider (ASP) og Internet Service Provider (ISP) produkter.
Selskapet regner sin markedsposisjon for å være meget bra på skandinavisk nivå. Innen ISP har man 1.600 bedriftskunder, 11.000 brukere, 800 registrerte domener og 300 WEB hosting kunder. Innen ISP er det pr. første halvår 17 beedriftskunder, 240 brukere og 365 brukere i såkalt back-log.
Blant de største aksjonærene finner vi styreformann Roy E. Pedersen (13,08 prosent), Gunnar Sæther (11,54 prosent), det samme Knut Aadne, og BNP Switzerland Basel har 10,49 prosent.

Goodbuy
25.08.2000 11:58
#153

Endre
Børsintroduksjon ila uke 35 eller 36.

Fondene kan kjøpe. Flere får tilgang til aksjen pga lover om å ikke handle unoterte.

Selskapet har startet avdelinger i Sverige og Danmark. Dette er derfor ikke lengre noe Norskt fenomen, men et Nordisk selskap i rask ekspansjon. Dette gjør at også utenlandske investorer vil se på "caset"

DNBm priset selskapet til 125 pr. aksje i en analyse utgitt før sommeren.

De fleste pinglene har solgt seg ut og vi vil derfor ikke se kurser ned på 20 tallet igjen.

Hva tror dere skjer med kursen hvis det plutselig kommer noen på banen og vil ha 30-50k aksjer?
Yepp! Selgerne er forduftet og vi ser kurser på 50-70

Selskapet vil etter all sansynlighet holde presentasjoner av seg selv i de respektive land etter børsintroen.

I forbindelse med introen vil selskapet slippe noen meget hyggelige meldinger.

Hvem tror dette går i dass?

Ikke jeg ivertfall!!

rik
25.08.2000 12:45
#1282

Endre
Pedersen har lovet å selge seg kraftig ned...
Ser vi 200.000 - 500.000 aksjer ut på "best"...?

[This message has been edited by rik (edited 25-08-2000).]

Goodbuy
25.08.2000 13:12
#154

Endre
Rik

Pisspreik og det veit du!

Når grüdere selger seg ned slik så blir postene plassert ut til en eller flere store aktører.
De går ikke over børs.
Så du får nok ikke gleden av å se det.

Si meg en ting:
Er du ute etter å komme inn i selskapet før kursen tar av så får du se og sikkre deg noen billige aksjer nå, for å prate de ned under dagens nivå klarer selv ikke du!

postbet
25.08.2000 23:21
#67

Endre
rik:

Torpedoen er på vei.

rik
26.08.2000 03:16
#1283

Endre
quote:
Originally posted by postbet:
rik:

Torpedoen er på vei.


vel, håper han snakker Pedersen tilrette, da....

Goodbuy
30.08.2000 12:23
#158

Endre
Fobannede puddinger som slipper INTE ned nå, bare dager før børsintro.
Jeg lukter man......jon.

Kan da vel umulig være noen som vil selge skarve 1k for 30 nå som selskapet skal på børs og mange fler aktører vil få anledning til å handle aksjen.

Latterlig!

johnnyk
31.08.2000 08:41
#56

Endre
Ikke skjønner jeg at noen vil selge nå. Men jeg skal ikke klage, for jeg fikk kjøpt meg en post til 32!!!
Goodbuy
31.08.2000 21:26
#159

Endre
Re: johnnyk

Heldigris.

Jeg har lastet meg opp i INTE men til kurs 40.
I dag ble en mye bedre dag og selskapet skal på børs på mandag etter hva jeg har hørt.

Dette vil bare gå en vei---->

QTIPS
04.09.2000 11:08
#58

Endre
Sakset fra Danske Computerworld :

Danmarks første store
ASP-leverandør åbner
med utraditionelt koncept

Børsnoteret norske ASP-komet Intellinet ASA etablerer sig i Birkerød med datterselskabet Intello A/S. Selskabet satser på at aflaste mindre og mellemstore virksomheder med deres IT-drift, hvilket kan give besparelser i størrelsesordenen 20 til 50 procent. Fra starten har Intello indgået et tæt partnerskab med Compaq og Cisco, der begge satser kraftigt på det nye marked for Application Service Providers (ASP)

ASP har i et stykke tid været et af de nye spændende buzz-words i den danske IT-verden, men indtil videre er det blevet ved snakken. Full-service Application Service Providers (ASP’er) er stormet frem i bl.a. Norge og Sverige, mens Danmark hidtil har været et nærmest jomfrueligt marked.

Det ændrer sig nu, hvor den børsnoterede norske ASP-komet Intellinet ASA har meldt sin ankomst med datterselskabet Intello A/S. Det sker med et koncept, der går langt videre end traditionel ASP, som primært drejer sig om at leje software ud til kunderne og lagre deres data centralt. Intello vil også integrere forskellige tele- og Internet-services, så kunden kan leje hele sin IT-drift og IP-telefoni ét sted. En service, som Intello A/S’ adm. direktør Rupert Strauss selv omtaler som BSP – Business Solution Provider.

Og børsnotering sent denne uken burde øke interessen videre for Intellinet.

sinober
04.09.2000 13:32
#502

Endre
NÅR er børsintro for denne? siste frist er vel 13/9??

[This message has been edited by sinober (edited 04-09-2000).]

johnnyk
04.09.2000 17:48
#58

Endre
Sinober

Introduksjonsdato skal fastsettes børsmøte førstkommende onsdag. Forventer at intro kommer svært raskt etter dette da alt skal være klart. Allerede fredag er antydet.

QTIPS
08.09.2000 15:34
#59

Endre
..og da sier vi farvel etter 6 måneder på unoterte liste.

Intellinet blir å finne på SMB-listen fra tirsdag i neste uke !!!

Vi bøyer oss ærbødig i støvet !!

Goodbuy
09.09.2000 14:09
#166

Endre
Blir spennende å se hva som skjer med kursen. Jeg tror det er lite selgere fremme før vi ser 60 tallet.

150 omsatt i går til kurs 33 er jo litt søtt da.

Jeg tror vi kommer til å se at Intellinet stiger i kurs etter introen. TC klarer seg nå bra og dette må på en måte danne presedens for hvordan INTE skal prises. Jeg vet at det vil komme positive meldinger rundt intro.

Vi får følge med å krysse fingre.
Stocktalk.no eies av MarketMind AS
Adresse: Thunesvei 2, 0274 Oslo Tlf: 21 07 50 08 Email: st [at] stocktalk.no Orgnr: 979 175 027 MVA
Kontakt oss | Hjelp | Regler | Sett som startside | Legg til favoritter © 2008 Vestover AS