"
Du er her: Forside > Oslo Axess - Unoterte - Warrants - Derivater > ELECTRIC FARM - TING SKJER - FØLG MED!
ELECTRIC FARM - TING SKJER - FØLG MED!
Sense Invest
07.08.2000 12:53
#16

Endre
ELECTRIC FARM - TING SKJER !!

HAR HØRT AT TING ER PÅ GANG, DET HAR IKKE VÆRT NOEN OMSETNING I DET SISTE, MEN FØLG MED NÅ - STOR OMSETNING PÅ GANG !!

MVH
SENSE INVEST

Leasing
07.08.2000 14:56
#177

Endre
Hva da ?

( Ser forøvrig at det er omsatt 35000, siste til kurs 20,- i dag.)

[This message has been edited by Leasing (edited 17-08-2000).]

Konsernsjefen
07.08.2000 19:22
#58

Endre
Re: Sense Invest

Ser de ble stor omsetning i dag. Jeg registrerer at det ikke var omsetning når du skrev innlegget ditt! Hva har du hørt ? eller er det du som er på kjøperen i dag!!
Jeg forstår det ikke helt, for det var ikke selgermasse tidligere idag til denne omsetning, det har det heller ikke vært på svært lenge! Men det er ialle fall posetivt med litt omsetning igjen.

Vi registrerer omsetning på 36000 aksjer, og en økning på 11 %. Det er jo bra!!

Med hilsen
Konsernsjefen

astrid28
07.08.2000 20:04
#27

Endre
Registrerer at det er lite og ingen aksjer å få oppover. Dette ser bra ut, dessuten er det som tidligere sagt null nedside i aksjen, noe flere og flere skjønner.
Husk: ITEra er prisatt til 3,5mill/ansatt, og er en doblingskandidat iflg DNB.
ELFA er prisatt til i overkant av 1mill/ansatt. Regn ut selv de som ikke tror meg.
Vet hvem som solgte posten på 35.000 aksjer, men det har liten interesse, og er ikke relevant.
Den som venter på noe godt venter ikke forgjeves.
Ta plass, lukk dørene, toget kan gå "anytime".......
Sama
07.08.2000 23:30
#192

Endre
Det har tatt mye lenger tid enn jeg hadde trodd å få til litt rock and roll rundt ELFA. Håper at markedet nå få opp øynene for dette superbe selskapet - det er en ren gullgruve.
Sama
08.08.2000 10:40
#193

Endre
Kursbildet for ELFA på norex-otc sier at det ikke er selgere i markedet. Kjøpere ligger på 20,-. Det betyr, etter min enkle markedsøkonokiske vurdering at denne skal OPP!
Grey
08.08.2000 14:29
#37

Endre
Sama; det er vel mer korrekt at det ligger selger på 20,-, og ikke kjøper.

Utover det er jeg enig med de andre her at downsiden i denne aksjen er tilnærmet lik null. Jeg har forstått at ELFA vil komme med nyheter så fort de føler tiden er riktig dvs markedet er modent for det. Vi får håpe at interessen for unoterte generellt tar seg opp i løpet av kort tid, og at derfor også interessen for ELFA øker.

boiler
08.08.2000 14:56
#1

Endre
BRA BRA
aksjekurs
11.08.2000 12:28
#12

Endre
Etter det jeg kunne se gikk de 35000 aksjene for 17 kr. Det ble omsatt 1000 aksjer noen minutter senere for 20 kr.

Totalt 36000 aksjer omsatt på en dag er høyeste omsetning siden slutten av mars. Sommerdvalen i gråmarked er i ferd med å gå over.

Konsernsjefen
11.08.2000 18:46
#61

Endre
Det stemmer at det gikk 35000 på kurs 17,- Det var en sparebank som solgte seg ut.
(Ikke sparebanken Midt-norge som er tilrettelegger for selskapet).

Kan også nemne at Electric Farm kommer med sin nye og forbedret Internettside om ca. 2 uker. Dvs. datoen skal være 20.august.
Her skal det komme mere nyheter om selskapet.

Vi som sitter som aksjonærer har ikke akkurat hatt god avkastning med plassering i ELFA, men jeg tror vi går en lys tid i møte!

Med helsing
Konsernsjefen.

astrid28
11.08.2000 20:58
#28

Endre
Det er helt riktig det "Konsernsjefen"
Sparebanken som solgte aksjene ville ha 19 for de, men det lyktes Sp.Midt Norge å finne kjøper på 17. Selger gav til slutt opp, og kastet kortene.

Er enig med deg. Fremtiden ser ikke så aller verst ut for "Farm". Har snakket med flere meglerhus som bare "venter på" at kursen skal gå, men venter litt enda.

watchnut
15.08.2000 17:57
#114

Endre
På tide å ta EF frem fra glemselen igjen.

Har dere solgt dere ut hele gjengen? Jeg sitter enda men angrer bittert på at jeg ikke solgte på 30 tallet. Jeg gir den et par uker til, hvis ikke det skjer noe innen da setter jeg heller pengene på noe annet.

Hvis EF gjør det så bra som mange her vil ha det til hvorfor kan de ikke da offentligjøre resultatene? I det minste sende en kort statusrapport til oss aksjonærer.

watchnut@altavista.com

MiMo
15.08.2000 23:52
#156

Endre
Enig. 2Q resultat og en aksjonærinfo skylder selskapet sine investorer.
Monkee
16.08.2000 00:01
#3

Endre
Det er totalt taust fra ELFA, de gidder ikke engang oppdatere hjemmesidene sine.
Er de seriøse?

Et firma som skal drive med webdesign burde
vise utad hva de kan, ha eksempler på nyeste teknikker osv.

Det virker at det eneste de gjør er å ansette
en haug med folk for så å håpe å bli kjøpt opp av noen større aktører.

En skal også vite at dette med webdesign ikke er noe hokus pokus lenger, du trenger ikke være programmerer for å konstruere de mest moderne portaler.

Idag finnes massevis av god software som de fleste setter seg fort inn i.

Ratene på dette orådet vil synke drastisk, og gamle inntjeningsestimater kan bare kasseres.

Så spørs det om noen vil kjøpe dem og da blir det ikke noe 50-70 kr, men kanskje 25.

En annen god ide er litt markedsføring, et par kjente investorer inn osv.

Det hadde iallefall hjulpet på kursen.

Mitt tips 12 kr i slutten av august.

Grey
16.08.2000 12:01
#40

Endre
Som skrevet tidligere så kommer nye hjemmesider for ELFA ca 20 august. Selv om det kan være enkelt å oppdatere hjemmesider så finnes det også jæ... mange dårlige hjemmesider som er snekret sammen i all hast. Foretrekker derfor at man legger litt arbeid i det.

Vi venter også i spenning på nyheter rundt ELFA, kansje det kommer noe i forbindelse med ny hjemmeside??

Sense Invest
16.08.2000 12:42
#19

Endre
Re: Monkee

Er ikke enig i innlegget ditt.

Mener det er helt feil at selskapet idag når selskapet har fullbookede ordrebøker og er i sterk vekst skal "bruke" penger på marknadsføring og skal hente "kjente" investorer til selskapet for å få kursen OPP.

Ledelsen vet hva de gjør, og de er svært fornøyd med utviklingen til selskapet vekst. Kursen kommer tilslutt av seg selv.

Angående hjemmesiden: Så kommer den til neste uke som Konsernsjefen tidligere har skrevet i innlegg, i den sammenheng kommer det også nyheter!

Etter en slapp sommer med lav aktivitet i gråmarkedet spår ekspertene at en formidabel opptur står for dør for flere av selskapene. Meglersjefer DN ajour har pratet med er ikke i tvil om at aktørene nå girer opp.
– Jeg er ikke i tvil om at det vil gå fort opp igjen, sier Jan Petter Sissener i en kommentar.
Norse Securities-sjef Stig Rognstad tror at den overskuddslikviditeten man nå ser i aksjemarkedet kommer til å smitte over på gråmarkedet.

Når investorene igjen tar tak i det unoterte aksjemarkedet blir nok Electric Farm en av vinnerene.

Mvh.
Sense Invest.

Grey
17.08.2000 11:32
#42

Endre
Liten post omsatt for 19,-.

Ser samtidig at i Stockholm hadde både Framfab og Icon pen oppgang igår. Dagens Industri omtaler idag Framfab som kjøpskandidat. Forrige uke ga DnB sterk anbefaling på Itera (doblingskandidat).

Gråmarkedet spås en oppgang utover høsten, men oppgangen vil bli selektiv.

Alle disse parametrene skulle styrke tiltroen til det segment ELFA jobber innenfor, samt at ELFA er blandt de selskaper som tjener gode penger, møter budsjetter og vel så det.

Alt skulle ligger til rette for en pen kursstigning inom kort, og en hyggelig høst for tålmodige ELFA aksjonærer.

Monkee
18.08.2000 21:57
#4

Endre
Neste fredag blir det handel da er ELFA
i 12 kr, de er tross allt verd 20kr.

MiMo
18.08.2000 23:27
#157

Endre
Re: Sense Invset:

Jeg er totalt uenig i innlegget ditt. En aksjekurs kommer ikke av seg selv. Det er ikke nok at ledelsen i selskapet er såre fornøyd. Dersom omverden ikke vet hvordan det går i selskapet så dør omsetningen hen og kursen daler på lave volumer.

Dette er situasjonen for flere av gråmarkedsselskapene. Ingen melding til markedet og det går dit høna sparker med kursen.

Er du forresten så sikker på at alt er så bra i selskapet? Vi har ennå ikke fått noe Q2 resultat eller andre aksjonærinfoer, bortsett fra GF innkallingen. Kommer det lite info til aksjonærer og marked forøvrig fra et selskap så skal man være obs på at alt ikke er som det skal. Jeg håper jeg ikke har rett her, men hvem om noen, skulle være interessert i at kursen faller og omsetningen er på lavmål?

astrid28
19.08.2000 21:20
#29

Endre
"MiMo" og andre.
Er enig med det du sier om at visst selskapet synes alt er såre vel, og ikke gjør noe mer enn det, ja så går det en veien høna sparker.

Kjenner til ELFA svært bra etterhvert (og har selvfølgelig aksjer i selskapet), og det jeg kan si er at tankene dine heldigvis ikke stemmer.
Selskapet har bevisst holdt en lav profil sommeren igjennom, og fått integrert selskapene de kjøpte opp tidligere iår på en meget fin måte. Videre oppkjøp vurderes, og kandidatene er nok klare, men selskapet velger å vente litt til forholdene rundt i markedene bedrer seg. (Og det ser ut til å være rett rundt hjørnet, skal vi tro dagspressen m.m)

Videre har selskapet bestrebet seg på å gi markedet lik informasjon til lik tid, noe som kan være vanskelig i det unoterte markedet. Dette bør vi aksjonærer sette pris på.
Nå vet jeg at den nye nettsiden blir lansert rett over helgen en eller annen gang. Da slipper selskapet også nyheter, resultater, m.m (Venter spent på siden selv). Den nye nettsiden vil bli brukt meget akstivt av selskapet framover til å kommunisere med markedet m.v. (Oppdatert flere ganger/uke)

Electric Farm har vokst raskt og lønnsomt, og teller idag 75-80 ansatte. Med en pris/ansatt, som mange liker å bruke, er prisen "hele" 1 mill. Skikkelig verdi det der, om jeg må si det selv. (ITEra er 3 mill/ansatt) Nei, jeg har nyttet tiden til å akkumulere kraftig i ELFA gjennom sommeren, og regner med at høsten, ja da skal vi høste......
Videre har selskapet uttalt at børnotering ventes gjennomført i løpet av 4.kvartal, igjen om forholdene ligger til rette.
Alt dette sett under ett, så tror jeg nedsiden er begrenset (hvis den finnes da)

La merke til at det var "ei padda" som ville ut på 17 på fredag. Hadde det ikke vært for opsjonene OK50NER & OK55NER, så hadde jeg snappet de, for å gjøre supertilbud synes jeg alltid er meget kjekt, også blant aksjer.

Tilslutt vil jeg nevne at selskapet vurderer å kjøpe egne aksjer i markedet til bruk ved oppkjøp av nye selskaper. Og, til dere som ikke registrerte det, Framfab kjøpte NettX (med 26 ansatte)her forleden.
Meget fin premie venter den som kan finne ut hva Framfab gav for Nettx, og som kan verifisere at opplysningene er korrekte. (Seriøst ment)
Jeg venter i spenning på dette, og ikke minst til uken som kommer.

PS. sitter også med en post i ITEra, da denne sannsynligvis går litt til uka, men det er ut på fredag anyway, og da inn i ELFA ytterligere.

Monkee
21.08.2000 14:12
#5

Endre
Dette går bra snart 12kr nå!!!

Og da skal det kjøpes for så å selge på topp
som blir 26!

Leasing
21.08.2000 14:34
#183

Endre
Monkee må nok sette seg litt bedre inn i denne aksjen, he, he..
plukke på kurser ned mot 12,- er vel nærmest som en utopi å regne, og når denne begyner å gå vil nok ikke 26,- være toppen. Vi vil nok fort komme opp mot tidligere toppnotering(38,-) når det først rører på seg.

------------------
mvh
Leasing

watchnut
21.08.2000 18:09
#116

Endre
Selv om jeg er Elfa-aksjonær må jeg nok innse at 12 er mye mere sannsynlig enn 26. Omsatt til 19 på fredag og 16,50 i dag. Hva blir det neste?

Jeg er rett og slett drittlei av all denne ryktespredningen som skjer på desse sidene. Hva med litt fakta for en gangs skyld?

watchnut@altavista.com

howard
21.08.2000 23:37
#62

Endre
re: watchnut

Om vi får en nedtur til 12.- så vil det i så fall være ubetydelige poster - solgt av folk som desperat trenger pengene.

Posten som gikk i dag var på 1200 aksjer, mao knapt en 'studentpost'.

Grunnen til den labre omsetningen den siste tiden er at det ikke finnes selgere på dagens nivåer. Aksjonærer med et minimum av innsikt selger ikke på dagens kurser.
I det øyeblikket det blir litt mer blest rundt selskapet tror jeg veien opp til 30 er kort.

Vil anta at det først og fremst er studenter i akutt pengenød som selger på slike nivåer. Siden studielånet har kommet nå, er antall potensiele selgere drastisk redusert.

Innen børsnotering i 4. kvartal vil vi nok se et kjapt kursrally opp mot tidligere toppnotering, på 38.-
Her blir det nok en del gevinstsikring, men i det dette nivået brytes er oppsiden stor.

Se på prisingen i forhold til andre internett-konsulenter, så ser du en god kandidat til 4-5-gangern i løpet av året!

Tror du vil angre bittert hvis du selger deg ut her: Kanskje ikke i dag, kanskje ikke i morgen, men snart, og i lang tid fremover!

Monkee
22.08.2000 11:21
#6

Endre
Børsnoternring 4 kvartal hvem sier det?

Hvis det er tilfelle tror jeg også vi vil få se en økning i kursen fram mot notering, for så en nedtur rett etter notering som har vært trenden i det siste.

Når det gjelder prising, har jeg sagt det før
vi vil få en drastisk nedgang i ratene, slik at gamle estimater er null verdt.

Ellers må de se å få fingen ut, når det gjelder internettsidene, det er tross allt ett ansikt mot verden.Vis hva dere kan!!

12 på fredag, det nærmer seg.

MiMo
23.08.2000 00:33
#158

Endre
Til astrid28 fra MiMo.

Jeg takker for din fine orientering om Electric Farm. Du ser ut til å ha satt deg godt inn i selskapet og har vel visse kontakter.

Det jeg misliker med EF er at de ikke har lagt frem Q2 tallene. Jeg er klar over at implementeringen av oppkjøpte selskaper koster penger i en overgangsperiode, men det skaper utvilsomt mer tillit hos investorene når regnskap legges frem med en forklaring knyttet til ekstraordinære utgifter.

Som investorer er vi vant til at et selskap må ta periodiske store kostnader som ledd i en strategisk driftsoppbygging. Investorer har jo en viss vurderingsevne. Ingen opplysninger, store utgifter og ingen uttalt strategi, skaper bare usikkerhet og mistillit i form av fallende markedsverdi for selskapet.

Vet du noe konkret om Q2 resultatet og ordresituasjonen i selskapet?

Vet du noe om planlagt utsendelse av akjonærinfo?

bibo
23.08.2000 11:28
#10

Endre
quote:
Originally posted by MiMo:
Det jeg misliker med EF er at de ikke har lagt frem Q2 tallene.

Vet du noe konkret om Q2 resultatet og ordresituasjonen i selskapet?

Vet du noe om planlagt utsendelse av akjonærinfo?


I Finansavisen i sommer stod det at ELFA hadde et overskudd på i overkant av 1 million første halvår 2000. Det stod vel ikke noe om omsetningen, men jeg vet at det er av en omsetning på 23 millioner.
I 1999 hadde de første halvår et underskuddet ca 1.5 millioner av en omsetning på ca 8,2 millioner.

Ordrereserven vet jeg ikke så mye om, men tidligere i år ble det sagt at den var på 3-4 måneder.

Som også tidligere nevnt i denne tråden så skal ELFA's nye websider lanseres denne uken (tror det var det), og den skal visstnok inneholde oppdatert informasjon om ting som skjer i selskapet, og resultater etc. Vi får håpe på bedre informasjon da og det vil bidra til å dra kursen oppover.

Jeg har fortsatt god tro på selskapet i, og skal i hvert fall holde på aksjene ut året for å se hva som skjer med år 2000 sett under ett.


watchnut
23.08.2000 13:33
#119

Endre
Omsatt til 15,50 i dag. Jeg vet ikke om jeg skal le eller grine!

Jeg skjønner enda ikke hvorfor de ikke har bedre hjemmesider. De må da forstå at i denne bransjen er websiden bedriftens ansikt mot verden. Det hjelper lite at de har fulle ordrebøker. Jeg har jobbet så lenge i IT bransjen at jeg vet a en ikke blir rik av salg av timer.

For å si det slik, EF er det siste firmaet jeg hadde valgt dersom det var min oppgave å bestille den type tjenester som de leverer.

watchnut@altavista.com

astrid28
23.08.2000 22:13
#32

Endre
Watout, eller hva det var du kallte deg.
Ihvertfall skrev du følgende i innlegget ditt over:

For å si det slik, EF er det siste firmaet jeg hadde valgt dersom det var min oppgave å bestille den type tjenester som de leverer.

Begrunnelse på det du skriver ville vært alletiders, da hadde du feemstått som mer troverdig. Husk nye hjemmesider kommer, med mye info, også flere nyheter.
Kanskje en må finpusse nyhetene før de slippes, eller at ikke alt er helt klart.

Uansett, håper du lastet opp på 15,50 idag, en sjangse du kanskje ikke får igjen.
Vi gleder oss til morgendagen........

watchnut
23.08.2000 22:47
#122

Endre
re aldri29

Begrunnelsen min er denne. Dersom jeg hadde fått i oppdrag å leie inn eksterne konsulenter til ett-eller-annet som har med web å gjøre er det naturlig for meg å besøke websidene til de firmaene jeg så på som potensielle kandidater for å se på noe av det de har gjort før. Jeg kommer da til siden til Electric Farm. Resten skjønner du ikke sant?

Jeg vil oppfordre alle her om å ta seg en tur innom www.electricfarm.no selv for å se hva jeg mener. Prøv å navigere litt rundt. F.eks trykk på "Investor Relations" oppe til høyre. Sikkert for utenlandske INVESTORER siden den er på Engelsk tenkte jeg.

Missforstå meg rett. Jeg har en liten post i EF og håper selvfølgelig den går til himmels. Men desverre tror jeg ikke dette kommer til å skje med den holdningen ledelsen har til sine aksjonærer og sitt ansikt utad.

watchnut@altavista.com


[This message has been edited by watchnut (edited 23-08-2000).]

[This message has been edited by watchnut (edited 24-08-2000).]

Monkee
23.08.2000 23:29
#7

Endre
Ser nå ut som folk er drittlei av hele ELFA
og begynner å selge, selger på 15.5 og kjøper på 14 nå.

Fortsatt er agderweb det siste som har skjedd, der i gården.Det var det etter mediapress angående falske oppkjøpsrykter, de skriblet ned noe på hjemmesia. Får vi noengang se 20 igjen, det er heller tvilsomt.

Men som sagt før de er verdt 20-25 kr pr aksje, men ikke ett øre mer.
Vil ikke sammenligne med noen av de andre
lignende firma i og med at de allerede er overpriset 5 gangen.

bibo
24.08.2000 10:43
#11

Endre
Hvorfor diskutere websidene til ELFA når det blir lansert nye om noen få dager? De har vært dårlig lenge (alltid), men nye er på vei. Watchnut, du kan få lov til å fortelle oss om en ukes tid om du ville tatt ELFA i betrakning etter å ha sett de nye websidene deres :-) (uten at jeg har sett dem selv)

Seriøse aktører som trenger tjenester som ELFA kan tilby, leter uansett ikke kun på nettet for å finne de riktige partnere. Det er vel ikke uten grunn at ELFA har en ordrereserver på 3-4 måneder? Adm.dir i ELFA har også uttalt at pågangen fra bedrifter som har behov for tjenenstene aktivt har oppsøkt ELFA, og at dette skyldes at de har begynt å få et godt navn i markedet.

Følger vi nå watchnut sin tankegang litt, så kan vi bare tenke oss den store pågangen ELFA vil få etter lansering av nye websider, når pågangen med dagens dårlige websider allerede er så stor...

Jeg er selv ingen stor optimist, og er enig i at informasjonen fra ledelsen til markedet er for dårlig, men hvor god er den egentlig fra andre selskaper i gråmarkedet? Det er selvfølgelig ingen unnskyldning om andre også har dårlig informasjon, men selskaper i gråmarkedet har uansett ingen informasjonsplikt, og jeg antar at ELFA har en god grunn til å vente med å gå ut med informasjon til markedet. ELFA har alltid vært lavt profilert, og jeg mener det har vært bra frem til i dag siden de ikke har tjent penger før nå i år 2000. De høyt profilerte blir ofte omtalt som bobler og fallhøyden er/har vært stor, noe som også kan medføre dårlige rykter. Jeg kjenner personer som har jobbet i ELFA tidligere og som har fortalt at bedrifter har kommet til ELFA i stedet for å gå til deres konkurrenter som Mogul, CELL etc., nettopp fordi disse har vært for høyt profilerte og fordi de har vært "for høye på pæra" i forhold til den kompetansen som finnes i selskapet. Høres for meg ikke spesielt troverdig ut å gå i møte med en slik leverandør i hvert fall.

Om ELFA's lave profil har kommet aksjonærene til gode kan diskuteres, men dersom man tenker langsiktig så mener jeg ELFA har gjort det korrekt. De har i fred og ro kunnet bygge opp selskapet, og har fått det på rett kjøl slik det er i dag hvor de har begynt å tjene penger. Hvis de nå samtidig skifter taktikk, går sterkere ut i markedet, gir ut den etterlengtede og nødvendige informasjonen til små og store investorer, og kan vise til gode resultater for år 2000, så får vi nok se en pen oppgang og en god avkastning for de av oss som sitter med aksjer.

Jeg har egentlig liten tro på at det vil komme noen større oppgang i løpet av høsten, og jeg tror at kursen fortsatt vil ligge rundt kr 20 ut året.

Tenk langsiktig med ELFA - er du ute etter en kjapp avkastning så sats på de "hype" selskapene.

[This message has been edited by bibo (edited 24-08-2000).]

Leasing
24.08.2000 12:52
#192

Endre
Mye fornuftig der Bibo.
Jølle
24.08.2000 13:09
#1

Endre
Nå er den nye nettsiden til Electric Farm lansert. Det er en god del info der som er interessant for oss investorer også; bl.a. halvårsresultat 2000.

Skjekk den ut selv på http://www.electricfarm.no

Veldig bra, Electric Farm; forsett slik

astrid28
24.08.2000 13:32
#33

Endre
Watchout:
Kan du kommenterer de nye sidene til Electric Farm.
Fotsatt like negativ, eller ser det bedre ut.

Selv er jeg meget happy, og laster opp litt til tror jeg.

bibo
24.08.2000 13:45
#12

Endre

Kjempemessig! Under Presse/Investor og Finansiell informasjon ligger det også to analyser som man kan laste ned...gooodie

watchnut
24.08.2000 14:52
#124

Endre
Har ikke studert de nye sidene så nøye enda men de ser mye bedre ut!
Konsernsjefen
24.08.2000 20:59
#69

Endre
Har gått gjennom det som er å gå igjennom på den ny-lanserte siden til ELFA, og må si meg godt fornøyd med produktet.

Har også vurdert å kjøpe mer ELFA aksjer de siste dagene da enkelte selger dem på billigsalg! Dette har ikke blitt gjordt pga. ELFA allerede står for en stor % av min portefølge.

MVH.
Konsernsjefen.

reddevil
24.08.2000 23:17
#3

Endre
Det var tidligere i dag totalt ca 10000 aksjer for salg for rundt kr 16. Omsetningen ble 9000. Regner derfor med at denne/disse selgerne snart har solgt det de må, og at kursen tar seg relativt fort opp igjen. Kommentert i Finansavisen i dag at selskapet faller i verdi til tross for positivt halvårsresultat. Søknad om børsnotering i tredje kvartal avhenger av aksjekursen. For de som ikke husker kursutviklingen i forkant av emisjonen i fjor høst, så økte den fra 2 - 3 kroner til over 20 på svært kort tid. Det virker som selskapet er relativt glemt i markedet, og jeg tror aksjen kommer til å gå mye og fort når markedet igjen fatter interesse for aksjen. Jeg har en tredel av min portefølje o ElFa.

[This message has been edited by reddevil (edited 24-08-2000).]

Leasing
25.08.2000 12:32
#199

Endre
Ny side har de kanskje laget, men jeg kommer i k k e inn for å se.
Grey
28.08.2000 17:23
#44

Endre
Sterk oppgang for IT konsulentene. På Stockholmsbørsen har Framfab steget 14 SEK, opp til 95.50, Cell er opp 10.50 til 64.50, ICON opp 15 (18,5%) til 158 og Adcore opp 4.50 til 94.00.

Her hjemme er Itera + 1,2 til 18.40 på oppkjøpsrykter.

Nasdaq åpner opp.

Alt dette skulle bygge under for en oppgang også for ELFA i tiden framover.

Stocktalk.no eies av MarketMind AS
Adresse: Thunesvei 2, 0274 Oslo Tlf: 21 07 50 08 Email: st [at] stocktalk.no Orgnr: 979 175 027 MVA
Kontakt oss | Hjelp | Regler | Sett som startside | Legg til favoritter © 2008 Vestover AS