"
Du er her: Forside > Oslo Axess - Unoterte - Warrants - Derivater > Suntail, B2B tar av
Suntail, B2B tar av
proffen
12.09.2000 14:38
#201

Endre
Saxet i fra Sol Økonomi News


Hot News

B2B markedet i startgropa
Publisert 2000.09.12
av Elizabeth S. Lingjærde
I USA ventes nye konsolideringer som vil sette fart i sektoren for alvor denne uken
--------------------------------------------------------------------------------
Mens Internettselskapene krymper i det amerikanske investormarkedet, stiger kursene for nye B2B portaler (business-to-business) og e-konsulenttjenester.
B2B vil, i form av en portal, bli et møtested for kjøpere og selgere, omtrent på samme måte som en internasjonal fagmesse. Her vil man kunne kommunisere, søke på bestemte kriterier, sammenligne og bestille varer, samt utføre ulike transaksjoner og koordinere lagerhold og ordreutførelse.

Hvorvidt det lykkes vil være avhengig av markedsplassens evne til å tiltrekke hovedaktørene innen sitt marked, på samme måte som de større fagmessene. Den tekniske tilretteleggingen er derimot av enda større betydning ifølge meglerhuset CS First Boston.

- Vi tror det største potensialet vil ligge i konsolideringer som har et større teknologisk enn strategisk og markedsmessig fokus, sier David Sturz, e-analytiker ved meglerhuset.

Denne uken kom nyheten om at Hewlett-Packard vurderer å kjøpe konsulentbiten til PricewaterhouseCoopers.

- Hardware og software produsenter ønsker å utvide sine plattformer ved å kjøpe opp konsulentvirksomheter. Prisene for disse selskapene er relativt billige nå, og timingen er derfor riktig, sier Stephen Birer, e-analytiker ved Robertson Stephens, som tidligere har sagt at på topp, har noen e-konsulent selskaper gått på kurser som har priset selskapene opp mot 15 til 17 millioner dollar per konsulent!

- Nå som markedsverdiene stabiliseres ved korreksjoner, vil vi se flere konsolideringer vi har ventet en stund på, sier David Sturz, e-analytiker ved CS First Boston.

Blant de mest vellykkede B2B satsingene i USA finner vi i dag Commerce One, FreeMarkets og Ariba som alle har sett kursstigninger på opptil 10 prosent de siste dagene. Commerce One har nylig inngått samarbeid med Oracle om et online B2B marked for bildeler.

B2B sektoren har ligget en stund i dvale, i påvente av avtaler med nye konsortier.

- Vi kan vente en øket grad av interesse senere denne uken, da nye markedsplasser lanseres, og hindringer i form av reguleringer ryddes av veien, sier Chris Vroom og Ian Tol, begge B2B analytikere ved CS First Boston.

- Vi har blant annet hørt at Ariba har vunnet kontrakten med Transora, et større matvare konsortium, tillegger de.

Forrester Research anslår at B2B handelen i USA vil nå 2,700 milliarder dollar i 2004. E-markedsplasser vil stå for 53 prosent av av veksten i all online-handel de neste årene.

Her hjemme er Kværner, Norsk Hydro og Norske Skog langt fremme med tanken om å danne portaler for sine respektive markeder, ifølge Finansavisen.

alcapone
12.09.2000 14:47
#8

Endre
Er det larsenlarsen som har fått nytt nick eller er det hans gode venn TKaarud? Blant ST største haussere av Sunntail.
Alcapone ADVARER ALLE mot å kjøpe aksjer i dette selskapet. ALLE NORSKE meglerhus er negative til Sunntail.
Sunntail blir forsøkt hausset med jevne mellomromm av TKaarud. TKaarud har anbefalt denne taperaksjen til flere venner og bekjente.Blant annet til larsenlarsen. Det finnes nesten IKKE kjøpere i aksjen. Hold dere unna en så lite likvid aksje. Stavangermafian har ikke vært så heldige med sine anbefalinger.Først Alaris , nå er det Sunntail.
Sunntail-det nye Alaris ?????
Riskinvest
12.09.2000 14:54
#43

Endre
RE alcapone

Det viser hvor mye peiling du har når du ikke klarer å skrive navnet suntail riktig, og det etter gjentatte oppfordringer til din likesinnede som heller ikke klarer det. Jeg tror du og John enten er like dumme eller samme person.

alcapone
12.09.2000 14:56
#9

Endre
Totalt omsatt idag 3000 aksjer. Omtrent det samme som normalt i Alaris.

Kun EN kjøper . På kr 6,70

Mange og STORE SELGERE.

Dette sier nok-hold dere unna !!!!

alcapone
12.09.2000 14:59
#10

Endre
Til Riskinvest !

Glimrende innlegg !
Skal man diskutere aksjer eller rettskrivning ?

Ditt saklighetsnivå er på bunn ? Er det et nytt nick til TKaarud ???

bug
12.09.2000 14:59
#123

Endre
Hør gjerne på alcapone,

men,

han vet altså ikke hva selskapet heter, han vet ikke hvem som er aksjonærer og han vet heller ikke hva selskapet driver med.

Men selvsagt hør, hør, hør...

bug
12.09.2000 15:02
#124

Endre
Hva synes alcapone om 30 % kursstigning på 2 uker ?
jsvendga
12.09.2000 15:07
#286

Endre
alcapone og John Shaft:

Slutt med baussinga, det gagner ingen. La vær og kjøp aksjer i Suntail hvis du ikke liker selskapet! Ikke skap forbannelse og dårlig stemning på ST bare fordi du er negativ til et selskap!

Hvis du ikke liker Suntail, så HOLD SMELLA! La nå oss som har tro på selskapet få ha den troen i fred og ro.

Riskinvest
12.09.2000 15:14
#44

Endre
Re alcapone

Du er den rette til å klage på seriøsiteten her, så vidt jeg har sett har det ikke vært noe konstruktiv kritikk fra din side. Så jeg spør hvilken egeninnteresse har du av å klage på Suntail? Jeg ser bare en mulig grunn, nemlig få billige aksjer. Å tro at du sier dette for å hjelpe andre ville være idiotisk.

Alle er jo selvfølgelig klar over at enten går Suntail konkurs eller så går de 20-gangeren, men det er det aksjemarkedet handler om. Du får som fortjent, høy risiko gir høy avkastning viss du lykkes.

jsvendga
12.09.2000 15:15
#287

Endre
Bra, Riskinvest!
Seriøs Investor
12.09.2000 15:20
#30

Endre
Suntail-kursen kan bare gå en vei. Reell kurs er mye høyere, men det er total mangel på likviditet. Så snart det prates om selskapet vil kursen hoppe skikkelig, det er jo få selgere på lave kurser.
Dessuten skal produktet være bra i forhold til liknende produkter, men helt uten bugs
alcapone
12.09.2000 15:47
#11

Endre
Dette minner mer og mer om Alaris. Utsagn som: Aksjen kan IKKE falle osv.
Slike utsagn er rett og slett for dumme. de som har vært i aksjemarkedet noen år , vet at en aksje som Sunntail fort kan gå til 0 kroner.

Selskapet får ikke ferdig produktet. Selskapet ender i skifteretten.

Selskapet får et produkt ferdig. De må ha emisjon. Får ikke inn penger og får ikke solgt produktet. De ender i skifteretten !

Er dette selskapet så genialt, hvorfor er det ingen meglerhus som gjør noe med aksjen ????
Har dere tenkt på det ????
Er de så tette at de ikkeskjønner ideen???

INGEN meglerhus ville heller ta i Alaris, nå skjønner dere hvorfor !!!

Sunntail minner mer og mer om Alaris. Blir forsøkt hauset opp av Stavangermafian. De tror de er verdens smarteste som skjønner teknologien, men det er desverre for dem omtrent bare de som skjønner den.

Det blir omtrent IKKE omsatt aksjer i Sunntail. Det er veldig negativt. Det finnes IKKE kjøpere over 6,70. Det er kun småaksjonærer som kjøper aksjen i Sunntail. dette erofte Amatører fra blant annet ST.

Ta f.eks Birdstep,Gips,Networks El. Her er det store poster som blir omsatt. Norske fond kjøper ,utlendinger kjøper STORE poster osv.

Alcapone advarer mot haussing. SUnntail minner mer og mer om Alaris. Likhetspunktene er flere. Blir hauset opp total UTEN grunn.

Sunntail -det nye Alaris !!????

jp3
12.09.2000 15:50
#7

Endre
Det er patetisk når "alcapone" anklager "proffen" og "riskonvest" for å være LL og Tkaarud under nye nicks. "alcapone" kan tydeligvis dette med å skaffe seg ny identitet, siden både mafiaskurken og "John Shaft" dukket opp like etter at pegasus ble suspendert. Med samme hylende budskap som før, og med gjenkjennelig ortografi.

Men moderatorene har i så fall vist seg som mer adskillig smartere enn peg/ac/js, siden denne "proffen" var seniomedlem med over to hundre innlegg bak seg. ac/JC startet på null, en av dem til og med innmeldt med Sandefjord som bosted, underlig nok samme sted som den overivrige vingehesten kommer fra.

Den lille sympati peg hadde etter suspensjon pga YOU C topicen har fullstendig forsvunnet etter å ha fulgt med innleggene en stund.

pius Johannes Paulus III

alcapone
12.09.2000 15:59
#12

Endre
Det går jo faaen ikke an å skrive et kritisk innlegg mot Sunntail. Da får man dritt av Sunntail menigheten til TKaarud og Co.
Dette minner mer og mer om Alaris. sektmedlemmene er vel også mange av de samme.

Se på argumentasjon og diskuter dette. TKaarud har forsøkt hausset denne aksjen så mye at også han bør tåle kritikk. Han kan vel ikke utestenge alle som har en annen oppfatning enn ham ???

Likhetstrekkene mellom Alaris og Sunntail blir nå mer og mer synlig ! Desverre for sunntail aksjonærer. SELG før det blir enda vanskeligere å selge denne.

Sunntail-det nye Alaris !!??

TKaarud
12.09.2000 16:37
#341

Endre
alcapone/John Shaft/Pegasus : Nå tror jeg du har fått frem poenget ditt. Det er greit at du er sur på meg og LL og vil ødelegge alt vi tar i men slutt å f.ucke opp enhver diskusjon ang en aksje der du tror vi kan være inne. Alle her vet nå at du ikke har noen tro på Suntail.com AS - det er greit, det kan jeg leve med.

La folk ha sine meninger uten å trakassere dem for det.

Du forsøker hele tiden å få frem hvordan spesiellt undertegnede har hausset Suntail. Hent frem en URL som kan vise de andre her på ST i hvilken grad jeg har hausset dette selskapet. Dersom du ikke har et par URL'er i løpet av kort tid så er det tydelig for alle og enhver at du farer med bull.

Dette er eneste og siste gang jeg gidder å kommentere baisse innleggene fra denne fyren.

proffen
12.09.2000 17:49
#202

Endre
Hmmm,mr.Alcapone,var det ikke du som hauuset Gips i går ,i dag ned ,Suntail opp.

Nei hold deg til Gips og Networks elektronic som du hauuser på det verste og la oss som tror på Suntail få lov til det.
Alle har forskjellige smak og intresser og det må du bare respektere.
Gips og Network er sikkert bra de også,men vi som tror på Suntail må få lov til det uten at du rakker ned på oss som en liten
d r i t t


Bak mitt nick name er det nok ikke noen LarsenLarsen eller TKaarud men en som har hatt aksjer som levebrød de siste 2 årene.
Og jeg har levd godt.

unoterte aksjer er selvfølgelig en stor risiko,men jeg handler stort sett unotert og sjansene vi tar med hvert enkelt selskap står vi for selv ,vi trenger ikke utdannkede aksjetradere som bare rakker ned på andre.
Vi er voksne nok til å velge selv,og gudskjelov for det.

Voksen
12.09.2000 21:07
#8

Endre
Jeg har en god del Suntail, kjøpt på 30, og har det ikke travelt. Dette er et selskap som enten går meget bra fort, eller så blir alt borte. Jrg må få lov til å gamble på disse aksjene uten at noen absolutt skal gjennta seg selv til det kjedsommelige om hvor dårlige disse aksjene er. Ett innlegg hvor du kommer med meningen din burde holde for å formidle den hvis det ikke ligger andre motiver bak.
Det vi vet om Suntail er at de har et produkt som skal vær 3. generasjons verktøy for internett, og dette skal gjøreat informasjonen på nettet går raskere, og etter hva jeg forstår skal de kunne produsere informasjon i flere lesbare "språk" meget kostnadseffektivt. Se for deg at du har et lager for bildeler katalogisert i en database, og denne ønsker du å gjøre tilgjengelig på nettet for dine kunder. Det er her Suntail (dette er bare ett eksempel) og lignende bedrifter kommer inn hvis jeg har forstått dette riktig. Det er dette som er gull hvis det er i nærheten av å fungere slik det sies, og de må selvfølgelig klare markedsføringen. (Minner bare om at de kjenner noen som muligens putter inn litt for å få dette ut).
beta tes Q4 2000, fullversjon Q1 2001, og muligens litt til.

Så neste sommer kan du komme tilbake å si "hva sa jeg", eller "jeg tok feil".

Takk til deg

skjei
12.09.2000 22:15
#220

Endre
Sjekk heller PDB

Ny avtale med Telenor nå !!!!
www.pdb.no

Telenor inngår samarbeid med PDB
Telenor Bedrift er med i kampen om hvem som skal lage den endelige løsningen for e-handel i det offentlige. For å få dette til har Telenor inngått en avtale med PDB om å levere et leverandørregister som skal inngå i den totale e-markedsplassen.

I løpet av oktober blir det klart om det er Telenor Bedrift som skal bygge den offentlige e-markedsplassen. I anbudsfasen forplikter PDB seg til å levere et leverandørregister som tilfredsstiller de kravene det offentlige stiller.
Dette er en bekreftelse på at vi har gjort de riktige tingene, sier adm. direktør Leif Erik Knutsen i PDB. Han mener denne kontrakten verifisrer PDB's tekniske løsing.
-At vi har en fullt operativ løsing allerede har vært avgjørende for de avtalene vi har inngått med flere større aktører har, sier Knutsen.
Les mer om prosjektet e-handel i det offentlige.
Stocktalk.no eies av MarketMind AS
Adresse: Thunesvei 2, 0274 Oslo Tlf: 21 07 50 08 Email: st [at] stocktalk.no Orgnr: 979 175 027 MVA
Kontakt oss | Hjelp | Regler | Sett som startside | Legg til favoritter © 2008 Vestover AS