"
Du er her: Forside > Oslo Axess - Unoterte - Warrants - Derivater > Freelet - Emisjon
Freelet - Emisjon
21
16.10.2000 18:42
#23

Endre
Har akkurat fått innkallelse til informasjonsmøte i Freelet (tidligere Hugrun) i morgen. Selskapet henter i disse dager inn 3 mill. kroner og vil i den forbindelse avholde en presentasjon om virksomheten.

Freelet sin forretningside er å tilby selskaper med behov for kundedatabaseoppbygging tilgang til aktive brukere på en måte som er billigere og mer presis en tradisjonelle løsninger. Freelet sin kundedatabase er bygd opp ved at de tilbyr brukere enkle gaver i form av CD'er mot at disse registrerer seg i deres kundedatabase. Foreløpige pilotundersøkelser har vist at de fleste som er blitt forespurt er villige til å registrere nøkkelopplysninger om seg selv mot at de mottar enkel gaver i form av CD'er.

Foreløpige erfaringer viser også at kunder er villige til å betale betydelige beløp for å få tilgang til en skreddersydd kundedatabase.

Freelet har i dag tilgang til Kinnevik gruppens medlemsregister på mer enn en mill. navn jfr. artikkel i Finansavisen i dag.

Personlig har jeg tro på denne type konsept, og vurderer om jeg skal tegne for aksjer i denne emisjonen. Er det noen av dere som har synspunkter på dette selskapet??
Stocktalk.no eies av MarketMind AS
Adresse: Thunesvei 2, 0274 Oslo Tlf: 21 07 50 08 Email: st [at] stocktalk.no Orgnr: 979 175 027 MVA
Kontakt oss | Hjelp | Regler | Sett som startside | Legg til favoritter © 2008 Vestover AS