"
Du er her: Forside > Oslo Axess - Unoterte - Warrants - Derivater > Alaris fra nå og fremover?
Alaris fra nå og fremover?
Yalla
22.01.2001 19:49
#45

Endre
Jeg gir meg ikke, men prøver igjen.
Den andre tripicen på 53 innlegg inneholdt svært lite om noe informasjon om selskapet i det hele tatt.
Selv om ledelse, aksjonærer og de fleste andre er dumme idioter i mange sine øyne, burde det likevel med dere som vil være "seriøse investorer" gå an å diskutere dette selskapet på et minimum av folkelig nivå?

Jeg klippet dette fra Hegnar:
________________________________________________
Unoterte

ALARIS -Saratoga mm
Gjest

Mye rart og mye svada har blitt skrevet om dette selskapet. Mye også med rette. Men! Mot de fleste odds så har faktisk selskapet nå fått en unik mulighet til å gjøre store penger på LED siden. Sammarbeidspartneren her har muliggjort det som Alaris på egenhånd ikke har klart å få til innen rimelig tid. Drømmene har vært der, med gjennomslaget og kapitalbasen har ikke vært der. Derfor har de ikke kommet særlig langt før nå.
1. Medisinskapet selget i OK volum. Distribusjonen i Usa går bra, samt at euroland og Asia også står for tur. Ikke noen gullgruve, men nok til å gi et par millioner i bidrag pr. år.
2. Saratoga ( i øyeblikket opp 63% !! i Usa). Her må vi huske på at det kun er skallet og de ansatte som ble solgt. Den verdifulle biten (en spesiell pat. teknologi) er i Alaris sitt eie. Denne skal ta i bruk på LED nettverkene (jfr, infobrev i desember stikkord mobil-link).
3. Strong. Alaris kostpris her er tilnaæmet o,-. Posten kan realiseres nå eller i fremtiden for mellom 30-60 millioner (+18 mill aksjer)
4. En statfestelse til alle usikre aksjonærer. Alaris er overhode ikke et selskap som vil gå konkurs basert på dagens realiteter. Meinigsløse ytringer fra "tullinger" må dere se bort fra. Hva som skjer i fjern fremtid kan en ikke si sikkert om noen selskaper.
5. Nytt styre jobber målrettet og seriøst (Tom, som de fleste har lagt for hat går ut av dette snart. Ikke se bort fra at denne mannen faktisk har unike egenskaper på ide- og salgsfronten).
Trodde at børsforumer var "skapt" for at "amatører" skulle bidra positivt til at flere kunne tjene penger på aksjehandel. Nå skrives 90% vrøvl og 10% sannheter. Å skille hva som er hva er umulig for folk flest. Her har vi en stor mulighet og så blir den til de grader ødelagt av useriøse løgnere.

Carpe Diem
Shogun
22.01.2001 20:06
#770

Endre
Javist Yalla.
MEN HVOR SATT DE USERIØSE LØGNERENE ?
Tillit Yalla, den kan man ikke bløffe seg til.
Det er det som er problemet, og det håper jeg du skjønner.
Vennlig hilsen
Shogun.


[Endret 22.01.01 22:26 av Shogun]
cocos
22.01.2001 20:25
#35

Endre
re:Yalla
beundrer ditt pågangsmot.
Jeg sitter å følger med dine desperate forsøk på å få en seriøs chat om Alaris.Det som slår meg er at ingen bortsett fra deg og "brosto" som ønsker dette. Alle andre saboterer alle forsøk med peronlige angrep og "idiot" uttalelser.Går det for ***en ikke ann å diskutere saklig.
Har ikke du lest aksjonærbrevet fra 5 januar i å der ser du at Alaris vil satse frisk på et nettverk av skjermer satt opp på strategisker punkter.dette vil bli sammenkoplet med alle de andre skjermene som kommer etter hvert slik at annonsører kan kjøpe plass på forskjellige tavler, enten de vil ha det lokalt eller nasjonalt.Avtalen med eiendomsgiganten Williams skal bane veien for byggetillatelser og plasseringer av skiltene på deres eiendomsmasse.Alaris forventer en genereing av inntekter på ca 800 k. usd. pr skilt pr mnd.netto når det er utbygd.Den første skjermen er allerede oppe å går og en ny en er under montering.Det skal før sommerferien settes opp 6-8 nye skjermer.Hva blir regnestykket da?
Info fra selskapet vil kun innebære fakta her dette sa styre til meg for en tid tilbake.Regnsakpene vil komme når de er ferdige etter norske og amerikanske lover/regler.Vi må nå la de nye i styret få lov til å sette seg å ta et tak,de vil prøve på aller beste måte å hjelpe oss aksjonærer til å få god avkastning på våre investeringer .Alle andre rykter å tall som her blir presntert er bare tull og tøys fra ende til annen.
Lykke til Yalla.
Yalla
22.01.2001 20:45
#46

Endre
Hei cocos
beklager at jeg ikke svarte i forige tropic.
Du skriver at 1 skjerm er oppe å går og 1 er under montering.
Er det kun montert 1 skjerm?
cocos
22.01.2001 22:04
#36

Endre
re: Yalla.
Nei de har flere skjermer oppe,men jeg mente i år,beklager glemte det i farten.
Jeg skal komme tilbake til det nøyaktige tallet etter hvert.Skal undersøke dette helt nøyaktig ikke delvis eller fantasi.VIKTIG.
Det som ble sakset fra BF.ovenfor er helt korrekt.Vi må ikke gå i fella nå å hausse uten grunnlag.

Lykke til videre.
Gå inn på Hugin å les meldingen fra Alaris 5 januar.
Deputy Dog
23.01.2001 00:00
#40

Endre
Hei Yalla
Det var for fristende å unnlate å imøtegå noen av disse påstandene: Derfor tillater jeg meg å komme med en siste kommentar:

A: Påstand vedr. LED skjermer:
Kommentar
Hvordan det vil gå med LED skjermene vil kun fremtiden og regnskaptall vise. Problemet har ikke vært finansiering som vedkommende gir uttykk for, men manglende salg og fortjeneste. Hvordan samarbeide med eiendomsselskap kan løse salgsproblemene, er vanskelig å forstå.
1. Påstand: Medisinskapet selget i OK volum.
Kommentar: Regnskap vil vise realiteter. .
2. Påstand: Saratoga ( i øyeblikket opp 63% !! i Usa).
Kommentar: Ut fra forhandligstidspunkt har aksjen fallt 83 %. fra ca 20 cent til 3,4 cent.
3. Påstand Strong. Alaris kostpris her er tilnaæmet o,-.
Kommentar: Regnskapene vil vise realitetene. Dette stemmer ikke med fjorårets regnskap og de transaksjoner som er blitt opplyst. Forøvrig ryktes at Strong har likviditetsproblemder og aksjen er uten omsetning

4. Påstand: . Alaris er overhode ikke et selskap som vil gå konkurs basert på dagens realiteter.
Kommentar: Sjansene er tilstede for at dette kan skje..
5. Påstand: Nytt styre jobber målrettet og seriøst (Tom, som de fleste har lagt for hat går ut av dette snart.
Kommentar: Det er bra. TL har sikkert noen bra kvaliteter om han holdes stramt nok i tøylene.

Påstand: Trodde at børsforumer var "skapt" for at "amatører" skulle bidra positivt til at flere kunne tjene penger på aksjehandel. Nå skrives 90% vrøvl og 10% sannheter. Å skille hva som er hva er umulig for folk flest. Her har vi en stor mulighet og så blir den til de grader ødelagt av useriøse løgnere.
Kommentar: I så fall burde du selv skrive det som er realiteter og ikke usannheter og ting som gir urealistiske forhåpninger. Selv trodde jeg at formål med aksjeforum var å diskutere aksjer og realiteter rundt disse så saklig som mulig.

Takk for meg

Deputy Dog

Forøvrig cocos, skal du sjekke antall skjermer, bør du også sjekke om det har skjedd en omrokering eller flytting av skjermer. Og hvis en skjerm skal kunne gi 800K $ pr mnd, (= 7,5 mill nok pr mnd) hvordan bortforklare at 7skjermer har kun klart å generere omsetning på 11 mill. nok på et helt år?
[Endret 23.01.01 01:04 av Deputy Dog]
pegasus
23.01.2001 00:31
#1079

Endre
Til Yalla !!!!!!

Er du hjernedød eller hva er galt med deg ??

Alaris er på randen av konkurs. Pengene renner ut og inntektene er minimale. Ifjor omsatte alaris for mindre enn en middles pølsebu. Alaris omsatte i reklame for 11 millioner kroner. Hva faaen er det !!!!???


Alaris blir forsøkt reddet fra konkurs, undertegnede har selv snakket med et av styremedlemmene som sier at de jobber for å holde hodet over vannet !!!Du må den største amatøren av alle som skriver så mye pissepreik om Alaris. Alaris er snart død og begravet, la minnet om selskapet leve videre. Slik at ingen andre aksjonærer går i samme fella !!


Yalla ! Slutt å drit deg ut !!! Du overtar klovnerollen på ST !!!!
Horsepae
23.01.2001 08:58
#9

Endre
Få deg et liv Peg!
Yalla
23.01.2001 13:28
#47

Endre
re. Pegasus
Du fortjener ikke svar når du ikke vil være mer sakelig.

re. Cocos
Dersom du sier at det ble montert 1 skjerm i 2000 og 1 er under montering? Skal det fortsette i dette tempoet vil det gå lang tid før pengene kommer inn.
At det er viktig å holde seg til fakta, ikke delvis eller fri fantasi er jeg hjertens enig i og at dette er svært viktig for å få dette noenlunde seriøst, derfor mener jeg at når Alaris forventer en generering av inntekt på ca. 800 k. USD pr. skilt pr. mnd. netto når de er utbygd, er dette forventninger og fri fantasi om hvordan vi kan håpe på at det skal bli i fremtiden, blir det slik vil det bli kjempebra for oss.

re. DD.
Bra, seriøse og realistiske kommentarer.


Jeg har nå snakket med en i styret, det han sier (gjengir med mine egne formuleringer) er at i fremtiden skal informasjonen komme ut som realiteter og ikke som forventninger, vyer eller fri fantasi.
Når jeg spør om antall skilt som er satt opp, byggemeldt med mer, får jeg ikke denne informasjonen for den skal komme ut til alle samtidig.
Jeg fikk ikke noe konkret ut av samtalen og det tolker jeg som et sunnhetstegn.
Slik jeg oppfattet samtalen er at regnskapet nå er til revisjon, fikk ingen info om det var røde tall eller ikke, men ut fra det vi vet er tallene røde fremdeles.
Vider ut fra samtalen slik jeg oppfattet det, er det et godt stykke frem før tingene faller på plass og da er det selvfølgelig snakk om flere måneder?
De som kjenner til en byggeprosess med de nødvendige tillatelser og kjenner prosessen med å markedsføre og selge produktene, forstår selvsagt at dette tar tid og enda mer tid før nettomynten klinger i kassa.
Jeg har tro på at Alaris får dette til og velger derfor å sitte på de aksjene som jeg har og får jeg mer ledig kapital er det ikke usannsynlig at jeg kjøper flere.
Om jeg virker pessimistisk så er ikke det meningen, jeg ønsker selvfølgelig at selskapet og kursen skal opp fortest mulig, men vi må være litt edruelige også.

Fakset i dag over at jeg er enig i navneendringen!

Mvh Yalla
Carpe Diem


[Endret 23.01.01 13:31 av Yalla]
[Endret 23.01.01 13:33 av Yalla]
Shogun
23.01.2001 14:19
#780

Endre
Stakkars naive mennesker.
Dere er blitt lurt og dere vil bli lurt i fremtiden.
Papir tapene føles nok så fryktelige og uvirkelige, at fornektelse og tro på julenissen er eneste utvei.
Det smerter mindre i en presset tilstand, men det kan bli en fryktelig dyrkjøpt trøst.
Advart er dere i alle fall.
Shogun
Yalla
23.01.2001 14:45
#48

Endre
re. Shogun
Jeg synes du godt kan akseptere at andre har et annet syn en deg på Alaris, hvem som får rett vil fremtiden vise.
På grunn av forskjellige syn er det i dag utallige "religioner" i verden som igjen fører til hat og krig.
Du kan ikke forvente at alle skal ha samme syn som deg?
Du er kanskje dyktig på aksjer, men ingen profet som alltid kan forutsi ting, etterpåklok kan vi alle være.
Jeg har uttrykkelig forstått at du mener at Alaris er en av de dummeste investeringer man kan gjøre på unotert.
Dersom dette mot mine formodninger skal gå konkurs som du sier, så skal jeg være den første til å innrømme at du fikk rett. Men inntil da må det gå an å diskutere aksjen på et litt "høyere" nivå.

Lykke til med dine investeringer.


pegasus
23.01.2001 15:11
#1084

Endre
Til Yalla !!!

Du må være norges mest latterlige aksjeinvestor. Det du skriver er så dumt at det realiteten ikke går an. Hva med et besøk for å teste ut om hjernecellene virker, eller har du gitt dem bort. Rykter sier at du har byttet dem mot Alaris aksjer !!!
hehehehehe.

Undrende
23.01.2001 16:43
#1

Endre
Noe av det mest underlige med Alaris er at regnskap aldri legges frem. Det henvises hele tiden til at renskapsåret er/ har vært avvikende, og at man ikke er pliktig til å legge frem regnskap i henhold til amerikansk lov. Dette er riktig nok for unoterte selskaper (jeg er selv ansatt i et amerikansk selskap), men hverken i Norge eller USA er det noe forbud mot å legge frem ureviderte regnskaper. Det virker lite troverdig at man ikke kan legge frem regnskaper på kvartals-basis. Enten er dette fordi man ikke har den regnskapsmessige kompetanse (og da skulle man slett ikke drive forretninger), eller så er det rett og slett en manglende vilje. Jeg vet ikke hva som er værst!.

At man går med underskudd i drift er ikke god nok grunn til ikke å legge frem regnskap. Å hevde at man ikke kan gjøre det pga konkurransesituasjonen er også tøv. Om man legger frem regnskap i Norge vil dette aldri ha noe utslag for konkurrenter i USA. Verden er tross alt ennå ikke så liten.

Selvfølgelig er det mulig at regnskap blir lagt frem for aksjonærer. Det bør ikke være en selvfølgelighet at regnskaper offentligjøres for ikke aksjonærer (jeg er selv ikke aksjonær), men med det høye antall norske aksjonærer vil jeg anta at regnskapet ville vært lagt ut på et av de mange børsforum om de var tilgjengelige i det hele tatt.

På meg virker selskapet rett og slett useriøst, og det er opp til dem å motbevise dette. Fordi selskapet er norsk i USA har jeg fulgt det i lang tid, og jeg har selv snakket med Langeland flere ganger. Det virker som om forretningsplanene er lite strukturert, og at man ikke helt vet hva man vil. Er man en inkubator, et teknologiselskap, et reklame selskap eller hva?

Det er riktig at det er en stund siden jeg har snakket med Langeland, og derfor kan en del av mine inntrykk kanskje preges av “gammel” informasjon. Men så lenge man (kanskje kun på dette forum) diskuterer notering på NASDAQ (som nok virker litt søkt med dagnes marked og før man eventuelt har bevist noe mer), burde man nok venne seg til å være mer åpen for å gi ut informasjon. Noteres man der, har man de såkalte 10-Q og 10-K og forholde seg til. Dette er rapporter som må offentliggjøres henholdsvis hvert kvartal, og en mer omfattende etter årsslutt. Det er helt klart at 23/1 er for tidlig til å kunne legge frem regnskapstall for 2000, men finnes det tall for 3. Kvartal 2000? Det er absolutt ikke krav om at tallen skal være reviderte for å bli lagt frem. Man burde nok også legge frem foreløbig, ureviderte tall før revisjonen er ferdig. Jeg har ingen problemer med å akseptere at revisjone blir gjort et halvt år etter at regnskapsåret er ferdig – revisjonskostnader er i en helt annen størrelsesorden i USA enn i Norge. Selskapet jeg er ansatt i legger forøvrig frem foreløbige, ureviderte tall for 2000 i dag. Vi er riktignok atskillig større, og derfor med andre ressurser, men det burde allikevel forventes at man kunne legge frem tall ved utgangen av februar. Kan man ikke det, har man problemer med økonomistyringen. Ureviderte og ferdigreviderte tall bør også være i nærheten av hverandre, ellers har man også problemer.

Det er fullt mulig at selskapet har et voldsomt potensiale, men regnestykkene blir ofte litt underlige. Man kan gjerne sitte og regne en fremtidig inntjening på at man skal selge “duppeditter” til 10 % av alle kinesere, og tjene 100 kroner pr. “duppeditt”. Det blir det mange penger av det! Noe av de samme argumentene føler jeg gjelder for Alaris og reklameskiltene. Det regnes på hvor stort reklamemarkedet er i USA, og vips, så har man et kjempemarked som selges helt uten videre. Det vises lite til markedsundersøkelser eller andre ting som rettferdiggjør tallene som presenteres (av Alaris-aksjonærer).
Jeg ser nok et potensiale i levende reklameskiltene (medisinskapene, Saratoga og Strong virker som dårlige “case” i mine øyne). Problemet mitt er at saklig informajon omtrent ikke finnes. Enten sier man at selskapet “står i 50 om to uker”, eller at man er “konk før fredag” . (satt litt på spissen) Før jeg investerte ville jeg gjerne vite hvem som var finansiell rådgiver i Norge, eventuelt også USA, om det er planer om en analyse og fra hvem, og hva planene var videre. Så lenge informasjon etter sigende blir distribuert på en hemmelig “mailing-liste”, vitner dette om at man kanskje ikke har nok tro på selskapet. At eksisterende aksjonærer har tro på selskapet, gjør jo ingen forskjell for aksjekursen, det må også være kjøpere. Kjøpere må da vite hvor man kan få informasjon – om man ikke bare kjøper fordi det blir sagt at kursen skal mangedobles.

Det er vanskelig å gjenvinne tillitt om man først har tapt den. At tallene er røde, er så sin sak. Alle vet (eller burde vite) at oppstart på nye markeder tar lengre tid og koster mer penger enn det man alltid optimistisk håper på/ budsjetterer med. Dette er i og for seg ikke et problem, så lenge man informerer om det underveis, og ikke et halvt år etter at man har gjort ferdig en revisjon.

Et annet poeng som blir terpet på til hvert år, er når skal generalforsamlingen holdes?” Et amerikansk selskap må forholdes seg til amerikansk lov, ikke norsk. I delstaten Nevada (Hospitel var i sin tid inkorporert i Nevada, anntar dette gjelder fortsatt for Alaris) kreves det ikke at man avholder generalforsamling hvert år, men aksjonærene kan kreve det. Som et amerikansk selskap vil det selvfølgelig være mest naturlig å avholde generalforsamling i USA. At man også til tider truer med å anmelde selskapet til Kredittilsynet blir tåpelig, føler man seg snytt får man ta dette opp med SEC i USA (som forøvrig er meget strenger enn Kreditttilsynet).
[Endret 23.01.01 16:45 av Undrende]
[Endret 23.01.01 16:46 av Undrende]
Undrende
23.01.2001 16:53
#2

Endre
Dette bare for å nevne at det selvfølgelig bringes opp en rekke irrelevante poeng også fra Alaris kritikere, men all den relevante kritikken forsvinner som regel i argumenter som går på person, ikke på sak. Personen som er mest omstridt ville nok ha blitt hørt oftere på om en del av argumentasjonen hadde vært mer saklig, men jeg har inntrykk av at mange ikke vil høre på en diskusjon om Alaris, men kun vil snakke om hvor høyt prisen skal. Ved manglende informasjon virker dette mer som et forsøk på å snakke prisen opp. Lever korrekt informasjon ved regulære tidspunkt, og prisen vil lande der den bør. Siden det hele tiden snakkes om pressemeldinger som kommer, må jo dette dreie seg om kontrakter man forhandler om, eller andre ting som skal/kan skje i fremtiden. Hvis man ikke vil offentliggjøre disse meldingene, hvorfor ”vet” da så mange at de kommer?

Dessverre for selskapet er det kanskje for sent å gjenvinne tiltro i markedet, men det kunne jo begynne med å offentligjøre informasjon. Pressemeldingen som ble sendt ut om GVA Williams er jo heller ikke spesielt konkret, den snakker jo om en form for “revenue sharing”, som nok har flere spørsmål når det gjelder cash-flow og lønnsomhet. Jeg har selv tidligere vært involvert i real estate markedet i USA, og revenue sharing avtaler er som regel mye mer lønnsomme for eiendomsselskapet enn for samarbeidspartnerne. For oss som et børsnotert selskap var dette “money for nothing”, men de fleste avtalene rant ut i sand etter et par år fordi leverandøren ikke klarte forpliktelsene eller bokføringen for å avregne inntjenings-fordelingen.

Konklusjonen er at om selskapet ikke begynner å legge frem litt mer konkret informasjon, virker det som om selskapet er noe useriøst, med stort sett luftslott som visjoner. Dette er en høyrisiko investering som man skal ha meget is i magen for å investere i, men etter min mening er ikke oppsiden verdt risikoen.

Ta nå ikke denne meldingen for ille opp, jeg avskriver slett ikke selskapet. Etter det jeg har hørt, lest og sett har jeg dog et stort spørsmålstegn ved om Alaris på sikt vil være en god investering.[Endret 23.01.01 17:01 av Undrende]
Yalla
23.01.2001 17:32
#49

Endre
re. Pegasus
Hei hei, godt å se at du fremdeles er på hugget.

re. Undrende
Sakelig formulert, men er ikke enig i alt.
Når du skriver om å gjenvinne tiltro, lurer jeg på i hvilket marked du mener, dersom du mener i det norske unoterte markedet og eventuelt folk her på de forskjellige forum så er du ute på tur.
Og det samme gjelder når du snakker om hva du har hørt, lest og sett.
De fleste seriøse personene som er positive til Alaris og som hadde litt peiling på selskapet, har ikke skrevet på noe forum på mange måneder. Om det i virkligheten finnes en mailingsliste for noen aksjonærer kjenner jeg ikke til.
Om selskapet har eller får tiltro i markedet igjen har kun og alene med om de får det til over der og klarer å produsere noen penger i kassen, og det er slett ikke unikt for Alaris, ser du på flere andre selskap så løfter ikke kursen seg selv om de inngår flere kontrakter, og på tross av Alaris sitt "dårlige rykte" kan ingen ta fra dem at det er ingen aksje som stiger så lett på bare rykter om både det ene og det andre, ikke at jeg mener at denne ustabile tilstanden er noe sunn, men det går an å tjene masse penger på dette og det er derfor jeg er i aksjemarkedet, ikke for at jeg synes synd på deg, Tom Langeland eller andre.
Jeg har også stor tro på selskapet på lang sikt, 6 - 12 mnd.
La det nye styret og selskapet få litt tid på seg til å vise at de klarer å få struktur på selskapet.
Selskapet blir verd å følge de neste månedene, men problemet for dere som ikke er inne alt, er at all info heretter kommer i ettertid, blir dokumentert og er kvalitetssikret, og da blir det ikke trangt i døren, døren vil ikke være der, det vil kun den rette kursen være, selv om noen kan klare å fange opp noen etternølere.
[Endret 23.01.01 18:00 av Yalla]
Undrende
23.01.2001 18:01
#3

Endre
Re: Yalla

Du har helt rett i at dette nok hverken er foraet eller markedet som skal bedømme om Alaris er et selskap med livets rett. Jeg er også enig i at det nye styret bør få tid på seg til å gjøre en del forandringer. Noe av problemet jeg har med dette er jo at man indirekte innrømmer at det var problemer før. (utover aksjekursen).

La oss se hva de neste månedene bringer, hva regnskapet sier, hvordan informasjon blir fremlagt og om selskapet holder hva det lover. Jeg tror fortsatt at det skal nok fremlegges mye god, bekreftet informasjon før en økt aksjekurs kan substansieres. Dette betyr jo slett ikke at man ikke kan tjene en formue på å kjøpe Alaris aksjer. Kursen svinger jo som en jojo, så det er penger å tjene. (og tape)

Men jeg tror fortsatt at før man får et norsk meglerhus til å følge Alaris, vil man ha problemer med seriøsiteten. Selskapet er altfor lite, med en for rotete historie til å kunne ha noen forhåpning om å gjøre noe på NASDAQ i nær fremtid. Dette kan gjerne forandre seg, men neppe med dagens markedsforhold. Derfor er det viktig å holde det norske markedet ved like, selv om det ikke nødvendigvis betyr Hegnar Online. Vil man ha aksjonærer som følger selskapet, og er villig til å spytte inn penger den dagen det behøves, må man ha tiltro. Deles ikke informasjonen her, skjer det formodentlig et annet sted. Forhåpentligvis foreligger det mer konkret og bedre informasjon andre steder (jeg fikk fortsatt ikke bekreftelse på om noen norske megler-hus følger aksjen), og jeg håper for aksjonærenes sak at dette bedres.


Aksjekursen er selvfølgelig ikke det eneste saliggjørende, den er ikke nødvendigvis den beste indikasjonen på fremtidig potensiale. Men skal den kunne bedres, og holde seg på et høyt nivå, må selskapet gjøre en bedre jobb med informasjon. Man kan kun bruke den informasjon som er tilgjengelig. Er den feil eller manglende, blir gjerne konklusjonene også feil.

Tror gjerne det kan bli spennende over de neste månedene, og håper for alle som har investert at dette slår til. Det blir nok fortsatt plass til å være med den dagen Alaris går. Ser frem til at noen (selskapet selv?) kan overbevise meg om hvorfor en investering i Alaris vil være en god forretning. Arbeider man seriøst på å bygge opp et marked for aksjen i Norge hos institusjonelle investorer, “tidobler” ikke prisen seg på en uke. Begynner den å gå på manglende informasjon, får det heller være. Ingen har blitt fattig av å unngå aksjene som tidobler seg, så blir jeg ikke rik på Alaris, får jeg heller prøve meg med noe annet. Vil bare slutte med å si at jeg får flere signaler på at selskapet ikke får det til, enn at de gjør det.
Yalla
23.01.2001 19:01
#50

Endre
re. Undrende

Er det signalene her på forum du sikter til kan du ikke ha vært med på forumet så lenge, men med de velformulerte innleggene dine tror jeg du klarer selv å vurdere hva som ligger i ting.
Men en ting er helt sikkert, de aller fleste skriver med samme overbevisning om at de har 100 % rett, enten det de skriver er selvoppdiktet, rykter eller annen ubekreftet realitet.
At Alaris selv har bidratt til dette ved å gi svar og meldinger om forventninger og vyer har vært en feil TIDLIGERE.
At ting ikke har gått helt etter forventninger og vyer før, er ikke å stikke under en stol, at aksjen har vært hausset på alle mulige slags ting, forventninger og vyer er heller ingen god sort, men haussing er en ting som alltid vil være med enten det heter Alaris, Birdstep eller noe annet.
Men hvorfor hele tiden se bakover?
Alaris har lovet å bedre sin informasjon nå, alt som blir presentert skal dokumentes og kvalitetsikret, så får vi vente å se hvor gode de er blitt.
Når det gjelder aksjer så er det kun fremtiden som teller, fortiden kan vi konstantere men ingenting gjøre med den.
En annen grunn til at folk blir mer skeptisk til en aksje er når det ikke kommer noe informasjon, det er da ryktene er på sitt beste.
Dersom ståa hadde vært slik som noen sier med konkurs og alle mulig rare ting.
Tror du ikke da at det hadde vært flere aksjer som ble solgt?
Tror du innsiderne sitter på aksjene og bare venter på konkursen for å blir ferdig med dette?
Er det i påvente av en konkurs at flere større aksjonærer har øket sin beholdning av aksjer?
Dersom det er valgt nytt styre for å unngå en konkurs, tror du ikke da at de som har gått ut av styret ville solgt aksjene og ikke ventet på en eventuell redning fra et nytt styre?
Jeg tro det viktigste er å stille noen logiske spørsmål til deg selv og konkludere frem et svar selv også.
Hører du for mye på all den svadaen som serveres på de forskjellige fora kan du raskt bli fattig, rett skal være rett det er mange seriøse som skriver her også, men alle har en ting til felles enten det er svada eller seriøst, de ønsker å tjene mest mulig penger på kortest mulig tid.[Endret 23.01.01 19:02 av Yalla]
pegasus
23.01.2001 21:17
#1089

Endre
Til Yalla !!!

Det går ikke an å fortelle med ord hvilket nivå du befinner deg på. Det finnes ikke ord for det !!

En toåring er supersmart i forhold til det tullet du skriver.

Alaris - et selskap for de hjernedøde og de som ønsker å bli svindlet igjen og igjen og igjen...............


Yalla the even biggest fool ?????????
Shogun
23.01.2001 21:33
#785

Endre
Re Yalla.
Du maner til seriøsitet, vær så venlig å ikke bruk useriøse argumenter selv da.
Heller ikke har du ikke monopol på hva som er seriøst, slettes ikke, du tilhørte jo tidligere klanen som har opptredt mest useriøst av alle
Her er noe useriøst fra ditt siste stykke.

Quote
"Tror du innsiderne sitter på aksjene og bare venter på konkursen for å blir ferdig med dette?
Er det i påvente av en konkurs at flere større aksjonærer har øket sin beholdning av aksjer?"

Med all respekt å melde dette er barnslig argumentasjon, hvor du tar tak i en ytterlighet fra motstanderene og får det til å virke som et kjøpsignal.
Det er direkte useriøst, og minst like dumt som å spå Alaris konkurs.
Det finnes hundredevis av eksempler årlig på "kjøring" av aksjer, Alaris er et utmerket eksempel.
Det vet du, det vet jeg, og det vet nesten alle de andre ....nå.
Metodene var skammelige og det har både såret og opprørt mange mennesker.
Shogun
Gator
23.01.2001 21:42
#149

Endre
Til Yalla og Undrende!

Gratulerer!! Dere har nå sannsynligvis gjennomført den første seriøse diskusjonen mellom "troende" og "tviler" angående Alaris!!
Sedvanlige provoserende sabotasjeinnlegg fra Pegasus har ikke hatt ødeleggende effekt.
Artig at diskusjonen også har gått i parallell på Børsforum.

Min korte mening om Alaris, er at det nye styret må få jobbe i fred. Til nå har de operert nøkternt og ryddig, det er jo lovende.

Gator
Yalla
23.01.2001 22:28
#51

Endre
re. Pegasus
Du har din styrke i å uttrykke deg i klartekst.

re. Shogun
Beklager om jeg tok i bruk noen dårlige eksempel og det er ikke meningen å påberope meg retten til noe annet en å få skrive om Alaris med litt takhøyde, uten å bli personforfulgt eller hudflettet om jeg bruker feil uttrykk og formuleringer. Skal prøve å bedre meg og takker for at irettesettelsen er på et bra nivå.

re. Gator
Hei, jeg tror det går an å føre en diskusjon om Alaris om vi selv ikke faller for fristelsen å går over streken når det gjelder unødvendig haussing og personangrep.
Vær mot andre slik du vil at andre skal være mot deg, dette var et uttrykk vi lærte når vi var små, men gjelder ennå.

Nå går jeg å legger meg, så kan dere mene om Alaris hva dere vil, godnatt!

mvh Yalla


[Endret 23.01.01 22:28 av Yalla]
[Endret 23.01.01 22:29 av Yalla]
pestos
23.01.2001 22:54
#57

Endre
Pegasus du har mange dyptpløyende innlegg som gir meg mye. Hvor tar du det fra ?
Deputy Dog, unnskyld Shogun , sakligheten din er på vei oppover. Bra.
Diskusjonen rundt Alaris er dog kun tomme fraser. La oss se hva som legges på bordet, deretter kan vi ta diskusjonen.

Men selvsagt , innholdsløsløs chatting er også en hobby.


[Endret 23.01.01 22:55 av pestos]
fjellbonde
25.01.2001 11:55
#396

Endre
Det er helt i orden for meg at Alaris skifter navn til Alaris Media Network, men er det veldig viktig at jeg sender denne bekreftelsen på dette til Sacramento? Har ikke fax...
På forhånd takk.
Papps
25.01.2001 13:11
#1174

Endre
"Alaris Media Network" høres i alle fall bedre ut enn "Hospitel Media Network" Syns forøvrig at dette selskapet beveger seg helt på kanten av hva som kan kalles seriøst.

Tror ikke det spiller noen vesentlig rolle fra eller til om folk sender inn slippene om at de er enig i navneskiftet.

Noen som vet om de har solgt noen medisinskap i det siste?
Bjørn Rune
25.01.2001 15:35
#19

Endre
ooops I did it again!
hehehehehheheheheheehehhehehehehehh[Endret 25.01.01 15:57 av Bjørn Rune]
[Endret 25.01.01 15:59 av Bjørn Rune]
Yalla
25.01.2001 23:01
#53

Endre
Hørte jeg noen som nevnte 8-12 kontrakter?
Hva kan dette være?
Bjørn Rune
25.01.2001 23:34
#20

Endre
Yalla
1000 kontrakter - minst - sikkert
Ikke gå i samme fella som uttallige birdstep haussere. Gå og legg deg.
Tror du virkelig at Alaris, som lekker mer enn Titanic, hadde fått en kontrakt uten at kursen ville skutt i været. Bli voksen. Kursen var i dag 12 og synkende.
Er enig med Pegasus. Alaris må kanskje ha de største aksjeamatørene i verden. Og du Yalla er amatørenes Konge.
Hill Yalla - Yalla Rules - Allah Acbar


børshaien
26.01.2001 11:37
#153

Endre
Hei Bjørn Rune

Har du byttet hjemmelag???


re Nimrod
Enig med dere når det gjelder å få opp seriøsiteten her på ST og slutte med personangrep (det gjelder også overfor TL).
Det jeg ikke liker er den holdning enkelte her har og som ofte observeres bl.a. på fotballkamper ifm at hjemmelaget ligger under til pause. Da vil man alltid se noen ikledd hjemmelagets farver som forlater stadion under hoderystende gange.
Denne type supportere er ingen lag tjent med. Denne type supportere (aksjonærer) finnes det desverre litt for mange av i denne aksjen også.
Kanskje på tide å bytte hjemmelag og la "klanen" i fred?

-er selv ingen roggis.


[This message has been edited by Bjørn Rune (edited 24-03-2000).]
TKaarud
26.01.2001 17:39
#466

Endre
re samtlige:

Kutt ut denne skittkastingen samtlige av dere!!

Dere som ikke er aksjonærer:

Skriv gjerne negativt om selskapet men ikke dets aksjonærer ( i alle fall ikke om de som ikke har direkte beslutningskraft i selskapet slik som fks styre/ledelse).

Dere som er aksjonærer:

Hold dere til sak dere også, ikke skriv negative innlegg om de som har synspunkter rundt selskapet dere ikke liker/er enig i. Dersom man ikke har andre argumenter en skittkasting mot kritikk av Alaris så bør man la være å skrive om selskapet.

Dere som ikke er interessert:

La være å skrive innlegg kun med det for øyet å lage bråk.Vil bare minne dere alle om at vi har muligheten til å utestenge skribenter som ikke overholder våre REGLER.

Bois
27.01.2001 11:16
#98

Endre
Har en liten post Alaris aksjer (tror jeg).Her en dag kom en stor konvolutt i A4 format i posten. Mine første tanker var at her kommer meldinger fra selskapet. Hva kom , jo spørsmål om fullmakt til navneforandring.
Et selskap som ikke har noe annet og fare med er ferdig!

.
Bois
Nimrod
29.01.2001 19:44
#195

Endre
re Børshaien
??????........
børshaien
29.01.2001 20:03
#154

Endre
Hei Nimrod

Dette var bare noe jeg klippet fra et innlegg Bjørn Rune skrev i mars - da han var positiv til Alaris...

Hilsen

Børshaien

Yalla
29.01.2001 21:16
#55

Endre
Alaris holder nyhetene tett til brystet til de kan dokumenteres og er kvalitetssikret. Jeg tror vi vil se en helt annen holdning fra selskapet i tiden fremover. At ikke aksjen nå hausses fordi om det kommer meldinger om regnskap og kontrakter er også med å retter opp inntrykket fra tidligere.
Jeg tro at Alaris vil få en pen utvikling fremover.
cocos
30.01.2001 08:47
#39

Endre
Re;Yalla
Det er godt å holde fast på det en tror Yalla,og ikke lar seg vippe av pinnen av alle de negative bølgene som alltid går her.La oss være de største idiotene på ST det gjør ingenting det.Jeg er enig med deg og kan bekrefte at det går strake veien oppover og fremover.Hold fast på dine aksjer å kjøp gjerne mere hvis du kan.Har selv ca 6000 aksjer kjøpt på lavt nivå ,så har ikke tapt noe enda.Var med opp på forrige bølge som egentlig var et hausse fenomen.Men neste gang vi er der skal vi bare videre opp.La oss se fremover og ikke så mye bakover innen utgangen av dette året så er vi der.
Lykke til Yalla/Børshaien/ Nimrod og alle andre som er lastet.
trine
30.01.2001 13:39
#26

Endre
Fra Hegnar forum:

Legg merket til at det er inngått 3 stk byggetillatelser og ett skilt er i virksomhet pr. dags dato i New York.
Jeg var igår telefonisk kontakt meg juridiske avd. til GVA Williams, de henviste til deres hjemme side under News, men kunne tillegg fortelle at de hadde flere dusiner søknader under behandling i forsjellige instanser i New York og at etter GVA ståsted kunne de ikke se noen problemer da GVA selv eide eller bestyrer lokalitetene.
GVA mente selv at normal behandligstid for denne type søknader var fra 6 - 24 uker og at det stadig var under utarbeidelse nye søknader/konsesjoner.

Jeg setter lit til deres utsagn da de tross alt omsetter eiendomer og ut leie for ca 75 milliarder i 99.


GVA WILLIAMS AND TRUE VISION MEDIA, INC. ENTER NEW
STRATEGIC PARTNERSHIP
January 29, 2001

New York, New York – January 29, 2001 – GVA Williams and True Vision Media, Inc., a
subsidiary of Alaris, Inc., a Norwegian OTC listed company, announced today that they
are embarking on a partnership to provide advertisers with a network of interactive LED
display billboards throughout New York, Miami and Chicago.

The New York City-based realty services company entered into a partnership to site
sophisticated Light Emitting Diode (LED) technology billboards throughout the three
cities. True Vision Media, Inc. develops and manages outdoor LED signs that boast
superior color reproduction and authentic video quality, offering a dramatic, visible and
flexible billboard alternative.

GVA Williams will be identifying high-traffic locations for the billboards, securing
agreements with building owners and handling the city permit process, said GVA
Williams broker David Berger.

“These LED billboards represent the next wave of outdoor advertising, and will
revolutionize the way advertising is done,” said Tom Langeland, CEO of True Vision
Media. “We’ll be the first to ever do this on a grand scale. The key for advertisers is that
it will enable them to broadcast the same message to millions of people at the same time in
multiple languages to different demographic markets with one network of LED boards.”

“GVA Williams’ experience and expertise makes it ideally-suited to identify prime
locations and to navigate the city permitting process,” said Robert Getreu, Senior
Managing Director at GVA Williams. “Through this new partnership, GVA Williams
also will augment its well-established and growing presence in the telecommunication and
high-tech sector.”

GVA Williams will be scouting locations in New York, Chicago and Miami, and
anticipates having a network of 20-30 of the signs in place in New York by the end of next
year. Currently, True Vision Media has three permitted locations with one board already
operating in the New York market. The signs are flexible, and also will be available for
public service announcements from city agencies, Langeland said. Once the network is up
and running, the new signs will be more than advertisements. According to Langeland,
they have the potential of becoming actual points of purchase.

“They’ll be equipped with a mobile link, so eventually a passing pedestrian or motorist
seeing a product they’d like to purchase will be able to dial a number, press the product
code indicated in the advertisement, and purchase the item with a pre-arranged credit
account,” Langeland said.

True Vision Media is an outdoor advertising company that specializes in site procurement,
implementation and advertising sales on digital LED signs. The company is building a
national network of electronic billboards that are targeted to major advertisers. Offering its
clients creative advertising solutions, True Vision will reach several hundred millions
viewers each year as the network is expanding.

GVA Williams is a partner in GVA Worldwide Ltd., a leading provider of specialized
realty services that includes a comprehensive approach to leasing, property management,
investment advisory services, development, construction supervision, mortgage brokerage,
tenant representation and institutional management. The partnership encompasses 3,600
real estate professionals with more than 85 offices in 70 markets on five continents.
Collectively, GVA partners completed $8 billion in 1999 transactions and currently
manage 140 million square feet of office, industrial, retail and specialized properties. GVA
Williams has offices in Midtown and Downtown Manhattan, as well as in Chicago and
Parsippany, NJ.--------------------------------------------------------------------------------


Shogun
30.01.2001 15:39
#802

Endre
Quote Yalla

"At ikke aksjen nå hausses fordi om det kommer meldinger om regnskap og kontrakter er også med å retter opp inntrykket fra tidligere".
Unquote Yalla

At det går an.!!!!!!!!!!!!!!!
Her sier du svart på hvitt at selskapet lekker info som bare f...
Så bruker du det til å hausse med i tilleg.
Du burde skamme deg som driver med en slik judasmentalitet og dernest oppfordrer forumet til seriøsitet.

......................................................................................
Quote coco
"Jeg er enig med deg og kan bekrefte at det går strake veien oppover og fremover"
unquote coco.

Så slår vi to falsknere i sammen og får en rett hva???
Dere svindlere jobber virkelig fint i lag.
Noen burde ta et endelig oppgjør med dere.

Bedrer ikke denne forferdelige ekle greia seg, så skal jeg sannelig starte å skrive her i denne topic på ny.
Kun for å advare andre mot svindelen.
Det er gledelig å se at dritten faller i børsen oxo.

Irritert
Shogun


[Endret 30.01.01 15:40 av Shogun]
Yalla
30.01.2001 15:53
#56

Endre
Re Shogun
Ike gjør deg dummere enn du er, alle vet at regnskapet kommer snart og at kontraktene i NY har vært under arbeid lenge. Nyheter lekker? Nevn noen selskap på unotert som klarer å holde på nyhetene til de kommer som pressemelding?
Dette har ikke noe med at nyhetene lekker, men at informasjonen kan hentes via andre plasser.
Shogun
30.01.2001 19:01
#804

Endre
Skjerp deg Yalla!
Shogun.
pestos
30.01.2001 21:16
#58

Endre
Deputy Dog (unskyld Shogun var det visst)

Er skremt over det hat du fremviser i dine innlegg. Du mangler helt grunnleggende respekt for andres synspunkter og handlinger. Du er rett og slett skremmede hatsk og jeg får frysninger nedover ryggen over din væremåte.Uten noen form for dokumentasjon slenger du de simpleste skjellsord etter personer du ikke kjenner.
Forferdelig lavmål uansett hva du måtte mene om Alaris.
cocos
30.01.2001 23:16
#42

Endre
Re:
Shougun.
Er du interessert så kan du få telefonnummeret mitt tilsendt så kan du ringe meg.Legg ut din adresse så kan mine folk ta kontakt med deg,eller hente deg til en hyggelig samtale og klare opp i uenighetene.Men det tørr du vel ikke???
cocos
30.01.2001 23:18
#43

Endre
Til T-Kaaruud.
Skulle ikke du gå inn åstyre noe av dette her .Slike person angrep er ikke akseptabelt i det hele tatt.Vennligst Slett slike innlegg og fjern slike 14 tisser.
TKaarud
31.01.2001 10:22
#469

Endre
joda....

Shogun, les mitt innlegg over. Ta det litt med ro.
Shogun
31.01.2001 11:43
#810

Endre
Re Yalla
Ikke spill dum, ikke sleng ut halvsannheter, og ikke insunier usannheter slik du gjør Yalla.
Du og alle andre kan lese svart på hvitt over hva jeg påklager, og hva diskusjonen anngår.
Ikke bruk gammel god Alaris teknikk, det er ikke akseptabelt for oss andre, samt de som kan bli lurt til å kjøpe denne sålangt katrastofale aksjen..
Ikke rop på moderator når du ikke får skrive det ene lureriet etter det andre som du har lyst til.
Vi har debatert denne måten dere driver på gang etter gang.
Pestos han er for treg det har jeg skjønt, han tror fremdeles at jeg er DD.
Pestos er en stakkarslig fyr som ikke dessverre ikke klarer elementær logikk, han får jeg vel heller synes synd på en å bli sint på.
Så til ditt merkelige forslag:
Gi meg en eneste grunn for at jeg skal ringe deg, som liksom ikke skal være til ditt gavn.
Lev livet som du vil for meg, men ikke forsøk å bruke alt her på jorden til egen nytte.
Har du et budskap så la det være et sant budskap, hvis ikke bør du la være å skrive.
Kvoten for tabber fra deres side er oppbrukt, helt oppbrukt.
Det var ikke jeg, men du og dine like, som rev fulstendig i filler Allaris sin troverdighet.

Shogun


[Endret 31.01.01 11:43 av Shogun]
Yalla
31.01.2001 12:01
#57

Endre
Re Shogun
Mener du at det er skribentene her på ST som gjør Alaris sin troverdighet?
Det går ikke an å føre en diskusjon rundt Alaris som selskap så lenge du og flere andre har satt dere som mål å sabotere alle Alaris tropicer.

TKaarud
Det burde vært innført en regel for å kunne utestenge personer fra enkelte tropic f.eks. er det flere som burde vært utestengt fra Alaris, men det bør ikke være nødvendig å utestenge personer fra hele ST.
Det er ingen som er tjent med at enkelte selskaper ikke skal kunne diskuteres.


[Endret 31.01.01 12:01 av Yalla]
TKaarud
31.01.2001 13:16
#470

Endre
re Yalla:

Det er helt utelukket slik jeg ser det å stenge brukere ute fra diskusjon av enkelte aksjer. Man må kunne ha både negative og positive betraktninger med i diskusjonene for at disse skal bli tilstrekkelig nyansert. Vi kan derimot stenge brukere ute fra ST i sin helhet, men jeg kan ikke se at det er grunnlag for det ut fra innleggene i denne topicen. Enkelte brukere, som fks Pegasus, bør derimot kjenne sin besøkelsestid og komme inn på et saklig nivå dersom man har et ønske om å fortsette som skribent på ST.

Shogun
31.01.2001 13:49
#814

Endre
Du må gjerne diskutere Yalla, gud velsigne, men du skal holde deg til det som er sant.
Det ville være meget skadelig for forum, dem som bruker det og dem som eier det, skulle ST bli kjent som talerør for kjeltringskap.
Man skal ikke bruke forumet på det viset du gjør.
Det er nemmelig ikke å diskutere, men å forføre.
Det er den prosessen du synes jeg ødelegger.
Ja, da kan jeg kun hilse deg og si, det bør enhver anstendig person gjøre.

Ha en fin dag
Shogun.
tobba
31.01.2001 15:19
#88

Endre
Det er fortsatt et bra marked for psykologer skjønner jeg. Så får vi se om det er marked for Alaris i framtiden...
Shogun
31.01.2001 15:59
#817

Endre
Hei tobba
Heter det vent til jul i år også?
he..he..
ShogunStocktalk.no eies av MarketMind AS
Adresse: Thunesvei 2, 0274 Oslo Tlf: 21 07 50 08 Email: st [at] stocktalk.no Orgnr: 979 175 027 MVA
Kontakt oss | Hjelp | Regler | Sett som startside | Legg til favoritter © 2008 Vestover AS