"
Du er her: Forside > Oslo Axess - Unoterte - Warrants - Derivater > PCTVnet-pressemelding, avtale med Global web
PCTVnet-pressemelding, avtale med Global web
vedlegg
01.02.2001 10:58
#1

Endre
PCTVnet ASA - 01 februar 2001
PCTVnet ASA inngår strategisk partnerskapsavtale med GlobalWebCom Inc
Det norske IT/Software selskapet PCTVnet ASA har signert en strategisk partnerskapsavtale med det Kanadisk/Amerikanske selskapet GlobalWebCom Inc.

GlobalWebCom er en internasjonal leverandør av internet relaterte produkter og tjenester og betjener kunder innenfor OEM-, Telecom-, Kabel-TV-, "consumer electronic" distributører og vertikale markeder.

PCTVnet utvikler en rekke software produkter for set-top-boks og "internet appliance" markedene. Felles for produktene er at de muliggjør tilbud av sofistikerte og fakturerbare tjenester i nettverkene til operatørselskapene.

"Vi er svært fornøyd med avtalen som nå er inngått mellom oss og PCTVnet" sier John Neufeld, Administrerende Direktør i GlobalWebCom Inc i en kommentar. "Vi har vært i denne industrien i mange år og har hatt muligheten til å undersøke og evaluere det meste av tilgjengelig teknologi innen dette industri-segmentet. Da vi evaluerte porteføljen av produkter utviklet og tilbudt fra PCTVnet, oppdaget vi fort at den representerer noe av det beste som er å få fatt i", legger John Neufeld til.

"Inntil nå har vi solgt produkter fra en rekke ulike aktører til våre kunder. Gjennom inngåelsen av denne avtalen har vi til hensikt å fokusere våre aktiviteter rundt produktene fra PCTVnet", supplerer Ray Schuman, Økonomi- og Finansdirektør i GlobalWebCom.

"Vi ser på denne avtalen, og det profitable samarbeidet vi håper å bygge i tiden som kommer, som gjennsidig komplimenterende. PCTVnet utvikler og tilbyr noen av de beste produktene innen vår industri. Selv har vi nært samarbeid med en rekke sentrale hardware fabrikker, hvor vi i samarbeid med noen av dem også kan tilby ulike finansieringspakker. I tillegg kommer vårt eget nettverk av eksisterende og potensielle kunder innen såvel de nord-amarikanske som de europeiske markedene. Summen blir at vi kan tilby skreddersydde og komplette løsninger for våre kunder. Vi tilbyr ikke bare hardware og software, men fullstendige løsninger med f eks "e-commerce", bruker- og server applikasjoner og tjenester, etc", sier John Neufeld.

"Et samarbeid med GlobalWebCom vil i betydelig grad øke fokus på, og tilgjengelighet av, våre produkter både i Nord-Amerika og Europa, gjennom direkte innsats av en aktør med lokal kunnskap og erfaring", sier Lars A Skorpen Hansen, Administrerende Direktør i PCTVnet ASA i en kommentar til at avtalen nå bekjentgjøres."Vi opplever at interessen omkring, og behovet for, produkter innen vårt spesialområde er økende. Å ha GlobalWebCom som partner på markeds- og slagsområdet sikrer oss at kunnskap om vår teknologi når ut til flere potensielle kunder på en raksere og mer effektiv måte. GlobalWebCom har et imponerende netverk, en entusiastisk ledelse og store ambisjoner. Vårt samarbeid er operasjonelt allerede og GlobalWebCom har allerede bestilt og betalt sine første produkter fra oss", avslutter Skorpen Hansen.


Kontakt og informasjon:

John Neufeld, President i GlobalWebCom Inc
john@globalwebcom.net
Mobil: +1 9057172431
www.globalwebcom.net

Lars A Skorpen Hansen, Adm. Dir.PCTVnet ASA
lash@pctvnet.no
Mobil: 90553222
www.pctvnet.no
www.homepilot.com
www.modalen.com

Stocktalk.no eies av MarketMind AS
Adresse: Thunesvei 2, 0274 Oslo Tlf: 21 07 50 08 Email: st [at] stocktalk.no Orgnr: 979 175 027 MVA
Kontakt oss | Hjelp | Regler | Sett som startside | Legg til favoritter © 2008 Vestover AS