"
Du er her: Forside > Oslo Axess - Unoterte - Warrants - Derivater > Strong Concept
Strong Concept
Ship
15.03.2001 14:25
#4

Endre
Hvem er disse? De står oppført på unotert-listen med en verdi på ca 13 mill. etter en større nedgang i dag. Synes websidene ikke er så veldig informative, men det heter at de har 60 ansatte og kontorer i London osv. Det må da være voldsomt i forhold til en verdi på 13 mill?

Noen som vet noe?
Helmer
18.03.2001 11:57
#132

Endre
Selskapet sliter med finansieringen. Siste rettede emisjon på 70 øre pr aksje var en ren nødemisjon for å sikre videre drift litt lengre. Aksjekursen falt fra 2.25 kr til 0,50 øre umiddelbart etter emisjonen. Totalt har selskapet behov for mellom 25-40 millioner og fikk kun inn 7 millioner under siste rettede emisjon.

Ytterligere emisjoner vil kunne vise seg å bli svært vanskelige i og med at selskapet muligens vil være i akkurat samme situasjon igjen når pengene er forbrukt.

Videre sliter selskapet med ordretilgang og har to rettsaker gående mot seg. Les nærmere om det ovenfor på www.imarkedet.no - foreta et fritekstsøk på Strong.
Aker Brygge
21.03.2001 23:10
#2

Endre
På dagens generalforsamling i Strong ble det opplyst at selskapet har et budsjett på 80 mill. kroner i 2001 og et budsjettert overskudd på 8 mill.

Etter første kvartal er overskuddet i underkant av 1 mill.
Limey
21.03.2001 23:12
#35

Endre
Det vil komme en emisjon på 5 øre aksjen. MRT micro er deres mentor.
Aker Brygge
22.03.2001 08:15
#3

Endre
Dette er en fortrinnsrett emisjon til bestående aksjonærer. Sikrer at selskapet får pengene ellers blir nåværende aksjonærer kraftig utvannet. Tror at Strong blir meget bra. Noen som har en oppfattning ?
Helmer
09.04.2001 09:38
#174

Endre
re: Jeg er velinformert og har hatt rett hele veien, "millionoverskudd" som enkelte nevner her er bare sprøyt. Skifteretten er neste, selskapet er teknisk konkurs. Jeg foreslår at aksjonærer som føler seg lurt saksøker A.Wilhelmsen, det bør ikke være noe problem å vinne frem med det skriftlige materialet som er produsert av styret selv. En kan ihvertfall få tilbake noe av det investerte om noen år og anker senere...

Fra Dagens Næringsliv i dag:

Såpeopera i Strong
Ole Erik Klokeide, Dagens Næringsliv, Morten Ånestad, Dagens Næringsliv (05:34)
TV2s såpestjerne Torfinn Nag er havnet i virkelighetens såpeopera. Hans og andre småaksjonærers sparepenger er forsvunnet i et konglomerat av it-selskaper rundt Merkantildata-konsulenten Arthur Wilhelmsen, og to tidligere kolleger fra hamburgerkjeden Wimpys.

Skuespiller Torfinn Nag spiller ikke investorrollen like godt som drittsekk i TV2s «Syv søstre». Nå må han og de andre aksjonærene i selskapet konstatere at de 30 millionene de tilsammen har spyttet inn i dette selskapet høyst sannsynlig er tapt.

Nag nekter å snakke med Dagens Næringsliv om karusellen av emisjoner, fusjoner og tap i it-selskaper knyttet til Arthur Wilhelmsen. Sistnevnte er under hardt press. Han trenger penger raskt.

Ved midnatt faller dommen over mange års finansielle krumspring og brutte løfter. Selv kaller han det syretesten på dagens aksjonærer. Kommer ikke garantier om mer penger i løpet av timene frem til midnatt, kan Stavanger skifterett bli neste stopp.

Verdt fem øre
Strong Concept var på det heteste priset til knappe 230 millioner kroner. Nå er det knapt verdt pålydende, fem øre aksjen, eller rundt 2,5 millioner kroner.

- Jeg kan godt skjønne at mange er skuffet, sier en tydelig stresset Wilhelmsen.

Han var langt mer offensiv i 1996. Sammen med Stavanger-kompis og pubeier Petter Moldestad og hans gamle kollega fra hamburgerkjeden Wimpy, hadde Wilhelmsen klekket ut en strålende plan - og noe de trodde var et sterkt og lukrativt konsept: De skulle gjøre gode penger på å løse dataverdenens skrekkscenario, overgangen til nytt årtusen. Moldestads gamle kollega, engelskmannen Keith Shipton hadde for flere år siden tatt steget over i databransjen. Shiptons London ble arnestedet for satsingen. Chase Technology Scandinavia Plc var født.

Men de tre behøvde kapital. Da var Wilhelmsen og Moldestads bysbarn fra Stavanger og endel Sandefjord-investorer gode å ha. Ni millioner kroner ble i januar 1997 skutt inn i Chase Technology Scandinavia av ivrige småspekulanter. Wilhelmsen, Moldestad og Shipton slapp billig gjennom såkalte «founders stocks» eller rabattaksjer til stifterne.

Allerede noen måneder etter var konseptet klar for å rulles ut i Sverige og Norge. Senere skulle Finland og Danmark erobres. Store penger var i sikte. 50 millioner i omsetning i 1997 og 200 millioner i 1999 - med gode marginer - lød som musikk i investorenes ører.

Chase Manhattan truer
2,3 millioner i omsetning og minus 5,7 millioner kroner på driften ble resultatet for Chase-selskapene i 1997. Men våren 1998 var Wilhelmsen fremdeles optimist. Wilhelmsen satte seg et nytt mål. New York og Nasdaq-børsen. Og nå pratet Wilhelmsen store tall. Endelig emisjonsbeløp i forbindelse med noteringen var ikke klarlagt, men ifølge Wilhelmsen var det snakk om et svært betydelig beløp. 1998 opprant uten Chase Technology på Nasdaq. Også London ble for stort. Wilhelmsen flyttet selskapet hjem til jappetidens symbol i Stavanger, St. Olav-kvartalet.
- Vi fikk et råd om å organisere oss i Norge, sier Wilhelmsen.

Alt hadde ikke vært like lett i London. Keith Shiptons selskap, Chase Technology UK, var leverandøren av software Wilhelmsen skulle bruke til å løse 2000-problemet.

- De oppfylte ikke forpliktelsene sine, sier Wilhelmsen i dag.

Chase Technology Scandinavias kompensasjon fra Shipton for ikke å oppfylle forpliktelsene, var selskapene Telepartner as og Do-it ab. Det norske og det svenske selskapet skulle bli ryggraden i Wilhelmsens satsing etter at år 2000-problematikken var over. Wilhelmsen fikk også andre klare råd i London. Den amerikanske investeringsbanken Chase Manhattan likte dårlig gründertrioens navnepåfunn. Trusel om rettslige skritt fikk trioen til å skifte navn til Riarc Technology plc.
Emisjon i vasken
Etterhvert som månedene gikk ifjor, ble det mer og mer klart at noe måtte gjøres. Salget av egne produkter gikk tregt. Riarc Technology plc., som etterhvert ble omdøpt til Aimtech International, var ikke et tidsriktig konsept, hevder Wilhelmsen. Fusjoner med it-selskapene Netcast og Cigam.net ble redningen. Nå skulle det satses på andre generasjons internettløsninger, asp og egenutviklet software. Et nytt sterkt selskap hadde sett dagens lys - Strong Concept ble navnet.

Allerede på fusjonstidspunktet ble det stilt spørsmål ved finansieringen av selskapet. Kvartalsresultatet ved utgangen av tredje kvartal var absolutt ingen lystig lesning for aksjonærene. Nærmere 13 millioner kroner i minus viste driften. Men igjen beroliget styreformannen aksjonærene. Fjerde kvartal skulle gå i pluss.

Virkeligheten skulle bli en annen. Pengene rant enda hurtigere ut i siste kvartal. Selskapet var på kanten av stupet. Igjen fikk aksjonærene spørsmål om å delta i en Wilhelmsen-emisjon. I prospektet som ble sendt ut 19. januar lå det intet regnskap for 2000, men driftsunderskuddet i fjerde kvartal ble anslått til 2,7 millioner kroner. Emisjonen på 70 øre aksjen gikk i vasken.
Ber om fem øre
Nå er Wilhelmsen igjen i alvorlig finansiell knipe. Selskapet som engang var priset til nærmere 230 millioner kroner, ber aksjonærene tynt om å gi førstehjelp til kriserammede Strong. Fem øre aksjen er nå inngangsbilletten. Mellom fem og ti millioner kroner håper Wilhelmsen på. Igjen lokkes det med svært lyse utsikter.

- Vi skal omsette for 80 millioner kroner i år. I det ligger både forventninger om organisk vekst og oppkjøp, sier Wilhelmsen.

Mellom de to emisjonene har virkeligheten for alvor gått opp for aksjonærene. Et foreløpig re
Helmer
09.04.2001 09:40
#175

Endre
Å skyte inn nye penger her er å kaste gode penger etter dårlige...

Det er absolutt ingenting som taler for at situasjonen ikke er helt lik igjen om få måneder, ordreinngangen er miserabel om dagen...
Ship
09.04.2001 13:22
#7

Endre
Takk for info, Helmer, veldig glad jeg styrte unna dette selskapet, som nå ser ut som er på trygg vei mot stupet.
Helmer
16.04.2001 12:35
#199

Endre
Strong fikk inn 10 millioner gjennom en nødemisjon nylig, utrolig nok når en vet at selskapet totalt har behov for mellom 25-40 millioner bare for å holde skuta flytende fremover.

Ordreinngangen tatt i betraktning så betyr bare dette at de må ut å tigge mer penger igjen meget snart. Denne emisjonen var på 5 øre aksjen, ikke ubetydelig ned fra all time high på 230 kroner. Historisk er dette den unoterte aksje som har fallt mest ser det ut til.

Styr unna denne, jeg skjønner ikke hva som har fått investorer til å gå inn med ny kapital, det blir som å kaste gode penger etter dårlige...
Helmer
17.04.2001 11:05
#207

Endre
Sakset denne fra Hegnar Børsforum i dag og kommer tilbake med mer info når saken er nærmere undersøkt, men når det er sagt kjenner en til Wilhelmsens meritter så bør selv ikke dette overaske noen om det er hold i det.STRONG IKKE I BOKS

KNUT
------------------------------------------------------------------------
Den var ikke i boks emisjonen, det går rykter om konvertering av gjeld som er fiktiv..... (regnskapstriksing)
Wilhelmsen har han ikke tatt med seg resten av styret enda...

han lovte hele landet i Dagens Næringsliv akkurat dette
men det var nok bare en løgn til av flere til dumsnille aksjonærer...
Aker Brygge
17.04.2001 12:40
#9

Endre
Slutt å spre løgner Helmer. Selv på DN ajour kan du lese om overtegningen. Det du refererer til er bare vås.

Greitt at du ikke ønsker noe godt for Strong, men å spre løgner er vel en annen skål ?

Du har i hvert fall mistet all troverdighet.
Helmer
17.04.2001 14:44
#209

Endre
Min troverdighet har i allefall hindret noen å gå inn i et selskap på kr 2.25 pr aksje når en nå ser at kjøperkursen ligger på 0,06 kr.

Videre så må en vel stille en del spørsmålstegn rundt sammenhengen med et behov for ytterligere kapitaltilførsel på 25-40 millioner og det såkalte driftsoverskuddet på en million kroner for første kvartal.

Hvorfor har en behov for en såpass stor kapitaltilførsel dersom en kan vise til såpass hyggelige tall ?
Aker Brygge
17.04.2001 15:00
#10

Endre
Kjenner ikke din agenda.

Årsaken til at du sprer usakligheter om Strong og Alaris i forskjellige fora får stå for din regning.

Det ble foretatt en fortrinnsrettemisjon i Strong til pålydende kr.0,05.
Denne emisjonen ble mer enn fulltegnet uansett hva du måtte fare med av fantestreker.
At noen prøver å kjøpe til 0,06 er Ok. Fortsatt er det ingen omsetning så vidt jeg vet. Tror heller ingen betydlige poster vil bli omsatt på det nivået.

Wilhelmsen er på vei ut som styreformann iflg. eget utsagn i DN.
.....prøv å holde deg til sannheten. Det er vi alle tjent med.
Helmer
17.04.2001 17:05
#211

Endre
Les første innlegget på tråden her, ettertiden har vist at det var riktig.

Det forhindret også andre å brenne seg på denne aksjen. Se også det i samme tråden. Således var en nødemisjon nødvendig som jeg skrev.

Jeg forsøker bare å advare aksjonærer slik at det ikke blir flere som brenner seg på dette selskapet og dets manglende evne til lønnsom drift.

Jeg påkekte også ut fra kjennskap til selskapet at 10 millioner ikke varer lenge i forhold til kapitalbehovet samt at en bør kunne stille seg undrende til selskapets kapitalbehov sett i lys av at en nå etter sigende går med positive tall på driften.

Ellers preges innleggene til de øvrige på tråden her av synsing uten at det fremkommer informasjon og/eller formeninger om det som skjer.

Forrige emisjon som gikk i vasken f.eks. ble prospekt overlevert aksjonærer uten oppdatert regnskap f.eks. Meget betenkelig spør du meg. Hva som er usaklig med denne type info kontra den useriøse driften i selskapet så kan vi jo bare la selskapets egne disposisjoner tale for seg selv...

Aker Brygge
17.04.2001 21:43
#11

Endre
Årsaken til at 70 øre emisjonen ikke gikk hjem skyldes som du sier at nødvendig dokumentasjon ikke fulgte emisjonsprosjektet.

Pari emisjonen ble mer enn fulltegnet, det ble hentet inn 10 mill kroner. Hva totalt kapital behov er, finnes det mange synspunkter på. Willhelmsens synspunkter i denne sammenheng ville jeg ikke ta for mer enn et synspunkt. Hans dager er over i Strong. Fortjent etter min oppfattning.

Nye krefter vil nå ta over i Strong. Her tror jeg det vil ligge en spennende agenda. Tror at Strong går med et pent overskudd i år.

At du er så sår og sprer møkk skyldes vel at du har måttet konstantere et tap i Strong. Dessverre nokså vanlig oppførsel blant tapere.
brosto
26.04.2001 20:59
#274

Endre
Hva skjer i dette selskapet? Har nå sendt mail til styreleder i 2 uker uten å få svar. Er det så dårlig at de ikke ahr tid til å sende ut svar.Noen som vet noe konkret å sannferdig?
børshaien
27.04.2001 10:38
#155

Endre
Hei Brosto

Her er litt ny info... hentet fra en pressemelding..

10 mill i ny egenkapital til Strong Concept AS.
Den 21.03.2001 vedtok generalforsamlingen i Strong Concept AS med
overveldende flertall forslaget fra styret om å gjennomføre en
kapitalutvidelse til pari kurs. 80 % av aksjekapitalen var representert på
generalforsamlingen, og 85% av disse stemte for styrets forslag.

Emisjonen ble i ettertid overtegnet og selskapet får dermed tilført 10
millioner kroner i ny egenkapital.

Etter den solide oppslutningen fra generalforsamlingen og en samlet ledelse
om styrets emisjonsforslag, var vi aldri i tvil om at kapitalbehovet ville
bli dekket. Forslaget fra styret og selskapets utfordringer ble grundig
debattert på generalforsamlingen, og vi må vel kunne si i ettertid at det
var riktig av oss å velge en teknisk prising av aksjene.? sier en tilfreds
styreformann Arthur Wilhelmsen.

Motivet bak styrets forslag var først og fremst å styrke selskapets
forutsetninger for drift og videreutvikling, og samtidig gjøre dette på en
måte som ga størst mulig sannsynlighet for et raskt og positivt resultat.

Oppskriften virket og styret oppnådde målet om å skape rammevilkår for den
nye ledelsen i selskapet, slik at neste steg i utviklingsprosessen kan tas.
At selskapet i emisjonen prises til 12,5 mill. har lite og ingenting å gjøre
med hva styret og ledelsen mener selskapet er verdt.

En samlet ledelse mener selskapet nå er bedre rustet til å møte fremtiden
enn noen gang tidligere, og troen på dette understrekes ved at det nettopp
er ledelsen i selskapet, og andre sentrale aksjonærer, som denne gang står
for en betydelig del av kapitalutvidelsen.

Totalt var det aksjonærer som representerte 89% av den totale aksjekapitalen
som deltok i kapitalutvidelsen.


Veien fremover for Strong Concept AS.


Veien fram til dagens Strong Concept AS har vært lang og kronglete, og
virksomheten er nå organisert i 4 operative selskaper i henholdsvis Norge,
Sverige og UK.

Selskapets fremtid baseres på markedsrådgivning og salg av 2. generasjons
internettløsninger integrert med tradisjonelle forretningssystemer og ny
teknologi, levert fra selskapets ASP sentral eller direkte på kundenes IKT
infrastruktur.

Selskapet vinner nå kontrakter jevnlig med sitt nye markedskonsept.

Styret i Strong Concept AS har i likhet med bransjen forøvrig justert
forventninger for vekst i inneværende år. Fokus rettes nå 100% mot drift og
inntjening, og ledelsen ser ikke bort fra at dette kan få midlertidige
konsekvenser for deler av selskapets virksomhet. Endelige beslutninger om
selskapets tilpasninger i aktivitetsnivå, struktur og organisasjon forventes
å bli tatt på førstkommende styremøte sier konstituert daglig leder i
Strong Concept AS, Lars E. Hauge.

For nærmere informasjon om selskapet se; www.strong.no eller Arthur
Wilhelmsen på mobil: 932 09 004


[Endret 27.04.01 10:42 av børshaien]
brosto
27.04.2001 16:35
#275

Endre
Re:børshaien

Hei!
Så du er inne her du også,det var en positiv overraskelse.Har direkte kontakt med Willhelmsen,han svarer meg på mailen.Han er min onkel å det skulle vel bare mangle.Prøver å få tak i aksjer til litt over emisjonskursen, men ingen vil selge.

Lykke til
Har du noen formening om Idex?
Wards
08.05.2001 20:01
#1

Endre
Heisann brosto, skriver mitt første innlegg i lettere frustrasjon over at du er så utholdende på 0,06 ;-)

Gir noen deg den posten får du kjøpt deg inn på en markedsverdi tilsvarende ca. 15 M. Gjentar historien seg for de tre selskapene som fusjonerte er dette kanskje en dårlig inngang!? Men holder skuta kurs og mål kan nås, kan denne bli meget spennende å følge.
Tror ikke vi vil se omsetning under 0,20, men tiden vil vise.
Med onkel på laget har vel kanskje utholdenheten en årsak?
Wards
23.05.2001 18:51
#3

Endre
Finner denne uomsetligheten noe irriterende, håper nyheter kan rette noe opp på dette: Tror dessuten litt initativ ovenfor meglerstanden kan ha noe for seg!!!

Helmer
15.06.2001 10:09
#347

Endre
Strong er i ferd med å gå tom for penger igjen. En mengde ubetalte regninger er i ferd med å hope seg opp i selskapet om dagen er hva jeg hører.

Etterspørselen i markedet er meget svakt og ny ordreinngang hos Strong nærmest ikke eksisterende. Denne situasjonen har vedvart siden begynnelsen av året. Selskapet har og fortsetter med å kutte en rekke kostnader, men det hjelper lite når inntektsstrømmen tørker helt inn.

Selskapets børsverdi med 3 millioner taler også sitt tydelige språk, styr unna denne selv 6 øre pr. aksje er mye å betale for et selskap på vei mot skifteretten....


[Endret 15.06.01 15:36 av Helmer]
Aker Brygge
15.06.2001 17:51
#20

Endre
Siste innlegg er intet annet enn tom ryktespredning uten noen som heslt grunnlag i virkligheten. At det går an.
Helmer
16.06.2001 12:38
#351

Endre
re: Aker Brygge

Nei, det er ikke ryktespredning. Strong Concept ble reddet i siste liten sist gang gjennom en nødemisjon som faktisk ble meddelt siste 24 timer før skifteretten skulle behandle saken. Emisjonsmidler har vært benyttet til å betale en menge ubetalte regninger som hadde hopet seg opp, samt til å finansiere underskuddet på driften og omstillingstiltak. Det var da, men nå er selskapet akkurat i samme posisjon igjen.

Tror du markedet er idioter ?

Hvorfor tror du det ikke finnes kjøpere til aksjen når selskapet med 40 ansatte er priset til skarve 3 millioner ?

Dersom dette hadde vært et godt kjøp så hadde ulike finansaktører stått i kø på slike nivåer. Jeg hadde ihvertfall gjort det, et IT selskap med avdelinger i 3 land og 40 ansatte til 3 millioner kan jo for de som ikke kjenner selskapet høres ut som et kupp !

Det gjør de ikke, ingen ønsker å kjøpe, og det bygger ikke på tilfeldigheter, tror du ?
Wards
16.06.2001 16:58
#5

Endre
Klart det er merkelig at kjøper ser ut til å bli sjokkert over å få anslag, for så å trekke seg fullstendig. Omsetningen er jo mikroskopisk, men allikavel henger ingen etter!
Noe er i vente, ikke nødvendigvis av negativ art.
Men ser man på presseoppslaga så langt kan man jo begynne å lure?!
Selger av siste post, tapte betydelig på sitt salg. Mon tro, hvorfor?
Wards
16.06.2001 17:00
#6

Endre
Et spørsmål: Snakk om nyvalg av styre. Er kanditatene kjent?
Aker Brygge
16.06.2001 17:34
#21

Endre
Vet ikke hvorfor Helmer fortsetter å spre rykter om et selskap som han helt åpenbart mangler faktiske kunnskaper om. Anbefaler alle istedet å gå på den nært forstående generalforsamlingen. Forslaget til nye styrekandidater ser forøvrig meget bra ut.
brosto
18.06.2001 14:06
#326

Endre
Re: Wards.

Utholdenhet er en dyd.Jeg fikk mine 200000 aksjer på 6 øre å noen på 5 øre.Dette er gjordt skult uten innmelding .Dette kan være helt sprøtt,men og en genistrek.Time will show.
Det utgjør kunn 10000,-
Lykke til med dine investreinger.

Brosto
Wards
18.06.2001 18:01
#7

Endre
Ja...utholdenthet er en dyd :-)
Utbrent aksjonær valgte tydeligvis å slippe deg inn. Tror og håper at gratulasjoner er på sin plass. Uansett, her er det lite trolig du "taper" med det første. Strong er på offansiven, tror det blir bra jeg.
Lykke til videre.
Wards
18.06.2001 18:08
#8

Endre
....for godbitene kommer etterhvert (klippet fra Strong.no):
Strong har inngått en omfattende lisensavtale med HellermannTyton. Strong skal levere content management-systemet Net-Blast slik at HellermannTytons selskaper i Sverige, Norge, Danmark, Finland og Spania har samme profil.

HellermannTyton ønsker å sikre bedriftens profil samtidig som de enkelte land lokalt kan styre informasjonen på nettstedene basert på et enkelt og funksjonelt system.

- Kontrakten med HellermannTyton er en bekreftelse på at Net-Blast konseptet dekker de behov de har for å legge inn stoff lokalt, men som imagemessig skal styres på et corporate nivå, sier produktsjef Frode Hagerup i Strong. - Ved hjelp av denne teknologien lager vi ett nettsted som sikrer en enhetlig bedriftsprofil, men hvor de forskjellige avdelingene selv kan koble seg opp og styre innholdet på sitt eget språk.

Systemet leveres som en ASP-løsning og er språkuavhengig. Net-Blast reduserer opplæringskostnadene samtidig som det tilbyr brukerene et profesjonelt miljø for oppdatere nettstedene.

HellermannTyton finnes i 27 land og er en av fire divisjoner i det britiske Spirent-konsernet med over 10 000 ansatte i 100 land.

Se www.hellermanntyton.com


brosto
19.06.2001 22:11
#329

Endre
Når var det GF skulle være.Var det ikke nå rundt den 20 juni.
Noen som skal der.
Helmer
21.06.2001 14:30
#355

Endre
Likviditetssituasjonen i Strong er ytterst anstrengt og selskapet vil igjen forsøke seg med en emisjon til 5 øre aksjen og søke å hente inn mellom 5 og 6.5 millioner kroner for å sikre drift i noen måneder til.

Hvor lenge vil verden bedras ?

Å delta i emisjonen blir som å kaste gode penger etter dårlige og så lenge det mest grunnleggende forhold for fortsatt drift ikke er tilstede så er å delta i emisjoner et dårlig valg for maarkedet. Det mest grunnleggende forhold er 1) nye oppdrag/ordrereserve og 2) kostnadskontroll.

Markedet har talt og verdsatt selskapet til ca. 3 millioner kroner med sine 55 ansatte. (som riktignok reduseres fortløpende i et desperat forsøk på å tilpasse aktivitetsnivået til markedet). Markedet har alltid rett er et ordtak i aksjeterminoligi, så også her.

Jeg har gode kunnskaper om Strong, for dem som leser denne tråden og alle innlegg jeg har skrevet så vil man se at de har vært riktige. Jeg hevdet også rundt forrige emisjon at disse pengene ikke ville vare lenge og det har de jo heller ikke gjort.

Selskapet forsøker riktignok å redusere kostnader om dagen og A.Willhelmsen og Mollestad er heller ikke i toppledelsen lengre. To forretningsmenn med et ytterst tvilsomt rykte og ditto historikk.

Jeg vil på det sterkeste advare mot denne aksjen og jeg anser det ikke som usannsynlig at en oppbudsbegjæring er neste skritt. Jeg kan vanskelig se for meg at noen går inn med mer penger i dette tapssluket.brosto
21.06.2001 15:57
#330

Endre
Re:Helmer
Det er tydelig at du ikke har vært på GF i går.Svada Svada Svada.Det er alt du kan komme med.
Finn på noe annet.
Norwegian wolf
21.06.2001 16:34
#532

Endre


Re: Brosto

Kun av ren nyskjerrighet.......

Mye mulig at Helmer ikke var på GF, men han kom da med noe informasjon, riktig eller gal.
Det eneste du kommer med er drittkasting, og påstander at alt er galt, UTEN å komme med riktig versjon.

Hvor gamle er dere egentlig?????

Poenget mitt er at hvis noen er så uheldig å komme med kritikk, Alaris eller Strong så blir alle skjellt ut. UTEN å slå tilbake på hva som er fakta.

Selv har jeg ingen interesser i Strong, og heller ikke i Alaris lengere, men er mektig irritert på måten dere svarer andre som er noe mere kritisk, og ikke kun går rundt med stjerner i øynene som noen av dere gjør ........

Er dere så fantastisk redde for at dere kan ha gjort en feilvurdering selv, og skal på død og liv forsvare denne. Koste hva det koste vil.
Er dere så usikre på dere selv.......????

mvh

NW

Aker Brygge
21.06.2001 19:55
#23

Endre
NW

Hvor gammel Brosto er vet jeg ikke og er vel kanskje ikke så vesentlig. At Helmer tydligvis er drevet av hevn motiver synes åpenbart, kanskje er han en av de mange som har måttet forlate Strong i den slanke prosessen som har vært nødvendig.

Jeg var på generalforsamlingen igår og har god innsikt i selskapet. Det er riktig at selskapet arbeider med å få positive resultater, men selskapet er like ved å lykkes.

Arne Wilhelmsen har ikke lenger noen fremtredende plass i selskapet. Det er valgt et helt nytt styre med meget kompetente medlemmer som både har IT, drifts og finansbakgrunn.

Styret vil fortsatt bruke noe tid på opprydding, men mesteparten er nå gjort. Nå er det fokus på inntjening og oppbyggning av kundeportfølge. Hjemmesidene viser eksempel på en stor ny interessent kunde.

At selskapet kanskje vil be sine aksjonærer om mer driftskapital holder jeg for sansynlig. Det som foregår i selskapet nå er så interesent at de største eierene vil bidra med kapital uten hjelp av Helmer.


PS. NW var du tilstede på frokosten før Alaris GF, hin skuddårsdag ?
brosto
21.06.2001 20:14
#332

Endre
Re:NW

At du av alle NW gidder å blande deg inn for å forsvare slike personer som bare kommer med løse rykter.At rykter gjentaes ofte blir det ikke sannhet for det.At jeg slenger dritt er vel å ta i.Hvis du mener at det settes kritiske øyne på en som skriver ting som enda ikke kan bekreftes,så er vel din kritikk av meg akkurat lik.Jeg kommer ikke med ting som er usant,når jeg vet sikkert så skriver jeg det som er sant,hvis ikke så ber jeg de som skriver om offisiell fakta.

Min alder har ingeting å si,vi er nok på samme gren der tenker jeg.

Ha en fortreffelig sommernatt,jeg skal ut å spise i 30+ grader i Spania nå.
Brosto
Norwegian wolf
21.06.2001 21:08
#533

Endre

Re: Aker Brygge

Takk for saklig og korrekt informasjon. Det er mye bedre å kun forholde seg til riktig og korrekt informasjon, så får andre vri og vrenge på dette som de selv vil.
Det nytter uansett ikke å tekke alle, og meninger vil det være mange av.

Vedr. frokostmøtet ved GF til Hospitel/Alaris i febr. 2000, kom jeg litt for sent til frokosten. Dvs at alle da var ferdige og begynte å gå til Generalforsamlingen. Jeg gikk sammen med Gator, og vi holdt også sammen under hele seansen.

Den dagen solgte jeg ut mine siste 13.000 aksjer.


Re: Brosto

Det var ikke personlig ment.....
Poenget er at hvorfor benytte tid på å kritisere, istedenfor komme med fakta, som alle som interesserer seg for aksjer ønsker.
Du kan sikkert nå si at jeg kritiserer deg, men jeg er ikke interessert i Strong, og har dermed ingen fakta å komme med!
Jeg er derimot sterkt interessert i at disse sidene skal kunne benyttes til så saklig og korrekt informasjon som mulig, og angriper dermed dette. Dette burde også være i din interesse.
Jeg har heller ikke noe ønske om å forvare Helmer, da jeg ikke engang vet hvem han er, eller hva han står for.

Poenget med hvor gamle de enkelte er, er rett ogs slett at mye av det som skrives her inne er på ungdomstadiet.
Da får heller hver enkelt ta dette opp til vurdering, og se om det stemmer eller ikke.


En fortsatt god kveld ønskes alle.

mvh


Helmer
22.06.2001 10:27
#357

Endre
Selvfølgelig emiterer Strong igjen, kassen er tom og jeg har god kjennskap til selskapet. Jeg har aldri arbeidet i Strong og heller aldri hatt aksjer i Strong. Jeg kjenner selskapet og dets produkter helt fra Apropos IT og NetBlast versjon 1 samt til selskapet Netcast. Jeg misliker bare sterkt at kjeltringene i Alaris sekten lurer sine aksjonærer.

De 10 millioner fra forrige emisjon har gått rett i dragsuget allerede. Og dere som hevder at det ikke ble vedtatt emisjonsfullmakt under generalforsamlingen må ha sovet, Strong arbeider i disse dager gjennom et meklerhus med emisjonen. Men, hvem vi tegne seg for aksjer i et selskap som taper 2 kroner for hver krone i omsetning og som har en betydelig økning i den rent kortsiktige gjelden bare siden nyttår.

Her en artikkel fra imarkedet (www.imarkedet.no):

Svakt fra Strong, vil hente penger
Mandag 11. juni 2001 kl. 11:38
Skrevet av: Are Slettan - iMarkedet

Gråmarkedsselskapet Strong Concept tapte 30 millioner i fjor av en omsetning på 37 millioner. Nå foreslår styret emisjonsfullmakt for å hente penger.

Strong Concept har hatt et brutalt møte med virkeligheten etter at selskapet i fjor oppstod etter at de tre IT-selskapene Aimtech, NetCast og Cigam.net ble slått sammen.

Mens selskapet i fjor høst ble verdsatt til 200 millioner kroner, er verdien nå redusert med over 90 prosent.

Selskapet fikk et underskudd før skatt på hele 29,9 millioner kroner i fjor, av en omsetning på 37,5 millioner. Av resultatet utgjøres 7,4 millioner kroner av nedskrivning på goodwill, fremgår det av årsregnskapet som er vedlagt innkallingen til selskapets generalforsamling.

«Strong Concept AS har lagt bak seg et meget krevende driftsår, og er inne i et år med betydelige markedsmessige utfordinger», fastslås det i styrets beretning.

Ved nyttår var det bare 1,1 millioner kroner igjen på bankkontoen, og etter at selskapet i februar måtte avlyse en planlagt emisjon, måtte kursen dumpes, og en emisjon ble i mars gjort til gibort-pris.

Selskapet fikk da inn 10 millioner kroner.

Styret foreslår nå en ny emisjonsfullmakt på 50 prosent av selskapets aksjer, tilsvarende 125,6 millioner aksjer.

Den siste emisjonen ble gjort til 5 øre aksjen, som også er pålydende.

I styrets beretning fremkommer det at man har nedskrevet aksjene i datterselskaper, og at det er usikkerhet knyttet til fordringer mot disse.

Største eier i Strong er Alaris Media, et annet gråmarkedsselskap. "Wards
26.06.2001 19:24
#9

Endre
Det nye styret består av:
Lars E. Hauge, Styreleder - 41 år. Strong Concept AS;Konst. Daglig leder. Strong Products;Teknisk ansvarlig

Johnny Prøis, Styremedlem - 49 år. Alcatel Distribusjon AS; Regionsdirektør, spesielt ansvar innenfor IT strategi.

John Egil Meland, Styremedlem - 53 år. Mercuri Urval, Senior bedriftsrådgiver.

Finn Erik Aker, Styremedlem - 33 år. AirBorn Systems AS, Interim Managing Director .

Erling Meinich-Bache, Styremedlem - 35 år. Økonomidirektør i Hitec ASA med konsernsansvar for økonomi og finans.


Wards
15.09.2001 17:08
#10

Endre


.


[Endret 15.09.01 17:11 av Wards]
Bois
15.09.2001 19:40
#343

Endre
I følge Stavanger Aftenblad synger Strong på siste vers.
"moll dur"

Bois
nifty
19.09.2001 03:27
#31

Endre
Så er det altså et faktum:

Ved Stavanger Skifterett er det åpnet konkurs i boet til:
Navn/firma: Strong Consept AS
Organisasjonsnummer: 877 293 882
Adresse: Prof. O. Hansensvei 11
4021 STAVANGER
Bransje/stilling: Informasjons- og kommunikasjonsteknologi
Konkurs åpnet: 13.09.2001
Sak nr.: 01-427 S


Krav i boet meldes bostyrer , Adv. Paul I. Aakre, Postboks 719, 4003 STAVANGER innen 13.10.2001. Fristdagen er 13.09.2001.

Første skiftesamling blir holdt 15.10.2001 kl. 09:00 i Rettssal 2, Stavanger tinghus

Alle henvendelser om konkursen rettes til bostyrer Adv. Paul I. Aakre.


Konkursregisteret 14.09.2001


Har fulgt med på dette diskusjonsfora fra tid til annen. En stor takk til Helmer med sans for kritiske innlegg og som har fått mye pepper for dette.
Stocktalk.no eies av MarketMind AS
Adresse: Thunesvei 2, 0274 Oslo Tlf: 21 07 50 08 Email: st [at] stocktalk.no Orgnr: 979 175 027 MVA
Kontakt oss | Hjelp | Regler | Sett som startside | Legg til favoritter © 2008 Vestover AS